Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem złaaaa

Moja matka wybrala towarzystwo swojego fagasa zamiast moje a sie wczesniej ugada

Polecane posty

Gość ale jestem złaaaa

Witam!!!Zaczne od tego ze dobry miesiąc sie z moją mamą nie widzialam z racji tego ze sie ucze w innym miescie zdala oddalonym od mojego domu i nie przyjezdzam czesto do domu.Dobry miesiąc sie z mamą nie widzialam, ale przez tel sie ugadalysmy ze przyjade teraz na ten dlluugi wekend majowy i razem gdzieś pojedziemy aby sie rozerwac.Noi wczoraj przyjezdzam do domu a mama mi oznajmia ze plany sie zmienily bo ona jednak w niedziele az do czwartku spedzi ten czas razem ze swoim facetem ,i zebym sie nie gniewala bo tak wyszło.Ja sie bardzo zdenerwowalam a zarazem zasmucilam bo w czwartek musze juz jechac niestety (nie moge zostac dluzej z racji innych czynnikow) i ona o tym wiedziala.Jest mi przykro a zarazem mam wielkie nerwy do matki o to.Od rana nieudolnie probowala mnie rozweselic, wszystko w zarty obracac,widac ze gubila sie w tym, ale jeszce bardziej mnie wkurzala,zabronilam jej wchodzic do mojego pokoju, i kazalam zosatwic mnie w spokoju.Jje facet przyjechal przed poludnie, i wychodząc rzucila teks abym sie nie gniewala,okropne uczucie.Z żadnej strony nie padla proppozycja abym z nimi jechala wiec ja nie nalegalam najwyrazniej chcą sami ze sobą pobyć,no ale chodzi mi o sam fakt umowy.Ugadywalam sie z mamą ze ten czas we dwoje spedzimy kilka dni na wyjezdzie a w gruncie rzeczy wyszlo tak ze nie bedziemy sie widziec,a dobrze wiedziala ze nie moge sobie pozwolic zostac dluzej uniej niz do czwartku z osobistych powodow.Supeer,nie ma co

Gość ale jestem złaaaa

Gość ale jestem złaaaa
:o

Gość a-0-33w
matka tez kobieta, musi sie wyszalec co nie?? :)

Gość wqaqaa
twoja matka ma prawo do zycia prywatnego

Gość ale jestem złaaaa
nie wtracam jej sie w zycie prwyatne, ale z matką sie zazwyczja nie widze zcesciej niz raz na miesiąc i to zmienia postac rzeczy moim zdaniem

Gość zdegenerowanaMaupa
No taaa.... Ty nie mogłas dłuzej zosatć z powodu żyzia osobistego , ale matka ma sie dostosować i zaniedbac swoje życie osobiste... ile masz lat? Pępowian już chyba odcięta??? :o

Gość ale jestem złaaaa
ja mojej matce juz od dluzszego czaus mowilam ze mam wizyte u specjalisty umowioną od dluzeszgo czasu i nie moge terminu przelozyz racji tej ze znow bym musiala niemal 2 miesiace czekac, .Moja matka wiedziala o tym.Co do pepowiny to roznie z tym bywa.Formalnie nie musze jeszcze pepowiny odcinac od matki

Gość sdfghjkl
no widzisz Ty tez musisz wracac w czwartek z powodów osobistych a matka z powodów osobistych nie może spędzic tego czasu z Toba.Ciekawe czy jak bedziesz miała faceta to bedziesz wolała spedzic z nim czas czy z matka. W tym wieku powinnas miec swoje zycie i dac zyc swoim zyciem matce.

Gość ale jestem złaaaa
widze ze sklupialas sie tylko na moiim "egozimie" a bierzesz matki strone.Badz obiektywna ok? mam 16 lat i na codzien mieszkam u ojca i ucze sie w jego miescie

Gość classbellaa
a ja Cie rozumiem i myślę że również bym się mocno wkurzyła. nienawidzę NIENAWIDZĘ gdy mnie ktoś wystawia, szczególnie gdyby zrobiła to moja mama. mam z nią super kontakt, lubimy razem spędzac czas ale też zdarzało się ze mnie 'wystawiła' i również kończyło się to moimi wielkimi fochami a jej próbami 'podlizania' się, identycznie. nie popuszczaj, obrażaj się, niech pożałuje chociaż trochę :classic_cool:

Gość ale jestem złaaaa
przepraszam ale ja bym nie porownywala sytaucji mojej z z jakiego powodu mam wracac (jest to kwestia mojej choroby) z sytuacją mojej matki ze woli sobie ten wekend ze swoim facetem spedzic.Ugadywalysmy sie inaczej. Poraz kolejny widze ze jestem niezrozumiana

Gość ale jestem złaaaa
Prosze abyscie nie skupialy sie na moich prywtanych przyczynach wyjazdu w czwartek,wedlug mnbe liczy sie UMOWA, JAK SIE UGADALAM z moją mamą.Ona zlamala obietnice, o to sie gniewam

Gość classbellaa
i masz pełne prawo do tego aby się gniewac, skoro macie dla siebie tak mało czasu, umawiacie się na jakiś wspolny wypad, wszystko zaplanowane a tu się oakzuje ze fagas mamci ważniejszy od własnej córki. wkurviłabym sie na maksa, masz racje i nie daj sie szybko uglaskac :classic_cool:

Gość ale jestem złaaaa
"sdfghjkl " wiec jak w moim wieku moje zycie powinno sie objaiwac? tym sposobem z enie moge mojej matki odwiedzic raz na miesiac z wczesnym dogadaniem sie u ustaleniem wspolnych planow co w moim wieku powinanm robic oprocz przyjechania w odwiedziny do mamy??

Gość facet bedzie na cale zycie
prawda jest taka ze corke raczej nie bedzie mic na cale zycie kolo siebie ,ale faceta moze miec, i nie dziwie sie ze matla wybrala faceta

Gość ale jestem złaaaa
skąd te dane wytrzasnelas?jak facet kopnie w duupe kobiete to ciekawe do kogo bedzie perwsza dzwonic i sie wyplakiwac :o

Gość zaraz sie zaloguje
ja ciebie rozumiem

Gość qwasas
matka poprstu czuje sie spragniona milosci i dlatego

Gość ale jestem złaaaa
baardzo mi "miło" ze wiekszosc tutaj wziela pod uwage emocje matki a moich wcale oprocz jednego uzytkownika :/

Gość gość basiak basia
jak moja matka znalazła se fagasa i mnie tym wkurzala, to ja poszczulam takiego gostka, starszego wiekiem od mojej matki, no normalnie moglby moim dziadkiem być, i przyprowadzałam go sobie i se siedzieliśmy w moim pokoju a matka siedziała u siebie z tym swoim fagasem i się wkurzala, wkurzanie było fajne do czasu, bo ja temu swojemu staremu gostkowi nie dawałam, no i jak kiedyś wcześniej wrocilam od Sylwi, bo się z nia poprztykałam, no i wrocilam w południe w sobote zamiast wieczorem o 22, to zastałam tego swojego dziadka w luzku mojej matki, myslalam, ze zwymiotuje