Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty dla dzieci????????

sandałki-jakie kupic????

Polecane posty

prosze o porade, chcialam dzis kupic sandalki dziecku, ale duzo firmowych nie ma profilowanych wkladek. dlaczego? czy to nie jest wazne? jakie wy kupujecie?

Gość zwrot
Zawsze kupuję z profilowaną wkładką. Dodatkowo staram się, by brzegi podeszwy były podwyższone (na kształt łódeczki, jesli wiesz o co chodzi) - stopa jest wtedy bardziej stabilna w bucie. W tym roku kupowaliśmy w deichmannie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006000887065/sanda%C5%82y%20ch%C5%82opi%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/buty-chlopiece-sandaly

Ladne, i nie kosztują kosmicznie duzo. ja wlasnie bylam w deichmannie, i z serii elefant, nie ma profilownaych. Dziwne.

Gość oczywiście, że profilowane!!!!
kupuję tylko i wyłącznie profilowane!!!!!

Gość xxxxxyyyy
MI sie Birkenstocki podobaja - w zeszlym roku nie bylo na moja mala jeszcze rozmiarow , ale w tym roku na pewno jej kupie Birkenstock tylko sie zastanawiam nad kolorem:) - u nas poki co taka zimnica, ze moge sie jeszcze pozastanawiac.

Ladne te Birkenstocki, ale bardzo drogie.......

Gość fvgbdsfb
oszczedzac mozesz na czym innym, ale w buty dobre dla dziecka warto zainwestowac

Gość xxxxyyyyyy
tez mi sie tak wydaje - za ladne, dobre buty warto wiecej zaplacic.

Gość te z deichmanna
ladnie wygladaja i porzadnie, kilka par mi sie naprawde podoba, jednak zauwazylam ze jakos dziwnie sa zabudowane w wiekszosci, pieta cala zabudowana, niektore w ogole nie wygladaja na sandaly ale mniejsza o to. pytanie do mam ktorych dzieci maja takie sandalki z pieta - czy nozka sie w nich nie ociera, nie poci? zainteresowalo mnie to wczesniej takich nie widzialam sandalkow a podobaja mi sie

Ja takie zabudowane na pięcie buciki kupilam dziecku, gdy miał ponad rok, i to było pierwsze lato, kiedy dziecko chodziło. Nie obcierały, ale póżniej już kupowałam z odkrytą pięta