Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska??????????

Bylam dzis na miesice, ludzie sie ze mnie smieja bo jestem gruba

Polecane posty

Gość grubaska??????????

dziewczyny na glownym deptaku ,jakies mlode 14-16 lat ,usiadly obok mnie gdy jadlam loda i bezczelnie komentowaly i sie nasmiewaly, ze jestem taka gruba i jeszcze zre jak prosiak ,wyszydzaly moj wyglad, to ze mam tlusty brzuch i robia mi sie faldy mam 20 lat a czuje sie jak 10 latka ,nic im nie odpowiedzialam :(

Gość Anorektyczka3232141
Jestem z tych ekstremalnie chudych dziewczyn, ale widząc Cię na mieście nie powiedziałabym nic. Zastanów się, co dla Ciebie jest najważniejsze. Może chcesz podróżować, odkrywać nowe kraje, może śnisz o ogrooomnej kolekcji znaczków, a może marzy Ci się kariera cukiernika? Czy twój wygląd to wyklucza? Jeśli będziesz ważyła 100kg znaczki będą Cię cieszyć mniej niż gdybyś ważyła 50? Znam "ładne i seksi" krejzi 16, porażka ewolucji. Może smucić Cię czasami, że nie podobasz się wszystkim, ale zadaj sobie pytanie, chcesz się podobać wszystkim, czy temu jedynemu? Czy ktoś z kim będziesz gotowa założyć rodzinę będzie twoją wagę traktował jako priorytet? Gdyby ktoś powiedział mi to kilka lat temu, moje wyglądało by inaczej

Gość Anorektyczka3232141
*moje *życie* wyglądało by inaczej

Gość funia to ja
trzeba było im zajebac :D

Gość www.oSilowni.pl/cwiczenia
Moze faktycznie jestes gruba... Czas cos ze soba zrobic, poki jestes mloda i wszystko przed toba. Potem bedzie za pozno www.oSilowni.pl/cwiczenia

Gość mirek.........
funia ;)