Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gngjn

moja kolezanka kupuje jeansy za 300-400 zl ,zazdroszcze jej

Polecane posty

Gość gngjn

mnie stac najwyzej na te z orsay,croppa:( raz na pol roku a ona kupuje np dwie pary za 700 zl,wranglery lee levisy

Gość rytu
ale dzinsy wrnglera czy lee sa bardziej trwale niz te z croppa na jeden sezon. czasem warto zainwestowac wiecej.

Gość bgnghn
akurat wranglery i levisy to chujowe spodnie, niemodne ciulate

Gość bgnghn
dziwne bo ja kupuje na handlu czy w C&A a spodnie mam na kilka lat

Gość jama dzinsy 10 lat
a ty narzekasz ze co pol roku masz jedne

Gość ameryka poludniowa
popieram wranglery sa ciulowe:p levisów nie mialam to si enie wypowiem Big stary sa lepsze od tych sieciowkowych ale tez szału nie ma tyle ze nie maja powalajacych cen z lee bylam zadowolona do czasu fakt nie rozciagaja sie ale kolor blaknie szybko:) zbieraj sobie na spodnie nie kupuj czesto tylko raz a dobrze:)

Gość rytu
czy sa niemodne i brzydkie to kwestia gustu, mnie sie podobaja wiec nosze ;) pewnie nigdy nie mieliscie markowych spodni albo kupiliscie jakies w outlecie i sie szybko rozlecialy a teraz mowicie, ze marka kiepska...

Gość juhugyghg
lee wrangler levis nosze po 3-4 lata, te z croppa po pol roku maja wypchane kolana ,wygladaja tanio i ciulowato wole dwie pary za 800 zl na 3-4 lata niz 5 par tanich

Gość bgnghn
a ja wole kupowac wiecej a nie ciorac w jednych i tych samych w dodatku niemodnych jeansach o brzydkim niekobiecym kroju

Gość rgergrg
byłam ostatnio w lee i innym tego typu sklepie z dzinsami i powiedziałam pani że chce rozmiar 38 ciemny dżins, bez nadruku na kieszeniach, wysoki stan w sensie nie biodrówki, wąskie nogawki to powiedziała że nie ma takich w drugim sklepie też nie mieli. W diversie największy rozmiar spodni to był 38 (czyli mój) ale w przymierzalni się okazało że stopa nie przechodzi mi przez nogawki. Zapytałam czy mają jakieś spodnie w których nie będzie mi widać majtek i rowu jak się schylę ale powiedziała że nie robią innych niż takie. Chciałam wydać 200 zł na porządne spodnie ale jednak nie robią takich na mnie chociaż mam klasyczny rozmiar 38 muszę znowu kupić na targu za 50 zł :) też macie taki problem z kupnem spodni?

Gość prawictwo pospolite128
twoja koleżanka to lemming , który idzie za tłumem jak szara masa .. Ludzie robią zakupy nie żeby kupić cos funkcjonalnego , tylko dla samego robienia zakupów

Gość heniutaa od bolaa
a po co na targu? idz do lumpexu tam znajdziesz tanio i dobrej jakosci dziny!

Gość gość
jejku ja bym chyba się zanudziła gdybym miała w jednych spodniach chodzić 4- 5 lat, ja kupuję od 80 do 150 nosze je do roku (kolana sie nie wybijają)

Gość gość
kupcie Replay albo Crossa, nie ma lepszych :)

Gość heniutaa od bolaa
ja kupuje czesciej w lumpie i mam codziennie nowe.

Gość gość
a ja kupuję za 50 zl i dobrze mi z tym :) pochodzę 2-3 lata, mam kilka par. Kiedyś kupiłam jeansy za 400 zł (nie pamiętam marki) i się zraziłam, nigdy więcej.

Gość frefe
kupiłam ostatnio w lumpie 3 pary dzinsów po 5-7 zł i wypas mam na kilka lat:) nie niszczę spodni. Koleżanki ocierają uda o uda i im sie przecieraja a ja mam szpare między udami:P