Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaPatrycja

Nela,Marcela czy Sara ?

Polecane posty

Gość mamaPatrycja

Witam, Mam na 1 maja termin a dalej nie mamy imienia.Mężowi się podoba Sara a mi Marcela albo Nela właściwie Sara też mi jakoś wpadło w ucho ale już od 2 tygodni nie moge sie zdecydować,Moja mama jest za Sara,Jego mama za Marcela moja siostra za Nela i nie mam dalej podjętej dezycji,więc stwierdziłam że przegłosowane imie bedzie nosiła moja corka :) Wiec bardzo prosze żebyście nie dodawaly swoich bądź pisały co o nich sądzicie że brzydkie itd bo ja już innego nie wybiore zreszta imie to rzecz gustu i mnie sie moga też nie podobać Wasze sugestie,prsze tylko o głos,dodam że mamy synka Leona ma 5 lat wiec chciałabym żeby fajnie pasowalo najbardziej mi pasuje Leon i Nela :) ale Marcela albo Sara... do roboty,pomóżcie bo czasu mało!

Gość inbvcftgyhj
w pierwszym odruchu chcialam napisac nazwij corke kuzwa-FAUSTYNA:O Ale skoro tak stawiasz sprawe to proponuje SARA

Gość mamaPatrycja
tak wiem że imiona są inne ale bez przesady żeby były wzięte z kosmosu,wiesz przebywajac wśród ciężarnych wszedzie słysze Julia,Zuzia,Wiktoria,Amelia,Nadia,Maja itd wiec mam dość nie chce żeby odwracało sie 20 dziewczynek kiedy zawołam córke

Gość Co z tego że
Sara to piekne imie

Gość no dobra ale w czym
To Twoja sprawa jak nazwiesz dziecko, ale Sara koajrzy mi się z imieniem dla psa. moja sąsiadka ma suczke Sare :D

Gość mamaPatrycja
to głupota ludzi że nadaja ludzkie imiona psom.U mnie sąsiadka ma psa Kubusia a druga Oleńke.