Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56y56h56h

czuje sie okropnie

Polecane posty

Gość 56y56h56h

wszystko mi sie zaczyna sypać. nie mam prawie znajomych, nie wiem kiedy znajde stałą pracę, a mój facet niedługo wyjeżdża za granicę do pracy i nie wiem jak długo się nie zobaczymy...:-( porażka

Gość 56y56h56h
i co mam zrobić?

Gość 56y56h56h
nie:-( chyba ,że z nerwów

Gość 56y56h56h
niech mi ktos doradzi prosze

Gość o bożełe
mam identyczną sytuację, z tym że mój facet wyjeżdża na stałe, a ja muszę siedzieć w polsce co najmniej 3 lata, żeby skończyć studia. ten mój związek nie przetrwa i to mnie dołuje najbardziej, bo zostanę tu sama jak palec :o

Gość 56y56h56h
no widzisz, a mój facet nie chce mnie narazie zabrać mimo,ze nie mam tu nic do roboty. ani nie chce ze mna zosać, i moze byc tak,ze nawet pół roku sie nie spotkamy. przeciez to juz nie bedzie związek... nie dam rady psychicznie:-(

Gość o bożełe
dlaczego nie chce cię zabrać? nie ma warunków i chce mnie czas na przygotowanie ich czy po prostu kompletnie nie bierze cię pod uwagę? :o

Gość 56y56h56h
chce sie tam ustawić najpierw. no ale ja nie dam rady tak żyć...:-( boje się strasznie. bede taka samotna, bedzie mi brakowac bliskosci...

Gość 56y56h56h
czasem mi sie wydaje,ze on jest szczesliwy,że sam wyjezdza

Gość o bożełe
powiem ci że ja już teraz prowadzę związek na odległość, bo od dwóch lat widujemy się raz na 3 miesiące i tak się nie da żyć, bo więcej w tym bólu, niepewności i frustracji niż jakiejkolwiek radości z posiadania osoby, którą się kocha nad życie. my się jeszcze komunikujemy jedynie wieczorami, więc za dnia nie wiem co on robi, z kim jest i gdzie jest, zdawkowo streszcza mi to dopiero telefonicznie pod wieczór. jak dojdą dodatkowe kilometry i mam tak żyć jeszcze 3 lata to serdecznie za to podziękuję, bo uważam że to marnowanie życia na coś, co może się skończyć w każdej chwili, zwłaszcza że nie mam pewności czy czasem mój facet nie ułoży tam sobie życia z kimś kto będzie na miejscu i na wyciągnięcie ręki, bo nawet przy stuprocentowym zaufaniu pewnym takich rzeczy po prostu być nie można. mówisz mu o swoich obawach i przypuszczeniach co do jego szczęścia z powodu wyjazdu tam samotnie? rozmowa to podstawa w tej sytuacji, każdy problem i każde najmniejsze uczucie powinno być przerobione na maksa bez względu na to czy wydaje się na miejscu, czy nie.

Gość 56y56h56h
powiedziałam o swoich obawach, o tym,że nie dam rady. ale to na nic...

Gość o bożełe
wybacz, ale z mojej perspektywy chyba nie zależy mu na tobie tak bardzo jak tobie zależy na nim :o już nie mówię, że powinien porzucać pomysł wyjazdu, ale mógłby przynajmniej starać się zrobić wszystko, żeby cię uspokoić i wyeliminować twoje obawy.