Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina Lip11

Do wszystkich mam- ja przyszła wystraszona

Polecane posty

Gość Karolina Lip11

Wszystkie mamy proszę pomóżcie. 3 dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, jestem przeogromnie szczęśliwa ale moje szczęście zakłócają te okropne myśli. Wizytę mam dopiero w następny poniedziałek. Tyle nasłuchałam się i naczytałam o poronieniach. Tak bardzo się boję że mi też może się to przytrafić. Boję się że nie uda mi się donosić ciąży. Może jestem panikarą ale d=czekałam na tą dzidzie bardzo długo. Jak uporać się z tymi myślami?

Gość nie kazdy wie od razu wszystko
KAROLINA :0 spokojnie:) zaparz sobie herbatke z melicy i postaraj sobie usiasc spokojnie i cieszyc sie z tego o czym juz wiesz:) sprobuj sobie wyobrazic do kogo bedzie podobne dziecko, czy bedzie chlopczyk czy dziewuszka,nie mysl o tym co zlego moze sie stac:) bedzie dobrze:)

Gość Gwiazdor***ka
Ja o tym nie myslalam i poronilam :( Nie ma co o tym myslec, po co. I tak co ma byc, to bedzie.

Gość RÓŻAróżanaff
Dlaczego dochodzi do poronienia?

Gość ertttta
A ja bym radzila nie myslec do kogo bedzie podobne dziecko i staralabym sie nie angazowac zbyt emocjonalnie. Wbrew pozorom poronienia we wczesnym etapie ciazy zdarzaja sie czesto. Mimo wszystko trzeba byc dobrej mysli. Jesli dotrwasz do 10 tygodnia to napewno bedzie dobrze.