Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella z psychiatrą cz 2

DEPP john i tak ciebie badania nie

Polecane posty

ominą... Nie stawiłeś się, jest to wielki minus. A rodzince z którą chlejesz i chodzisz na dziwki kaz sie wyprowadzic. Nie musza tu mieszkac. Nie pracuja a visa jest wazna tylko 3 mies. A wy tu juz 2 lata. Moze jestes juz za stary na zabawy ze starymi ze swojej rodizny co? Co do twojego zachowania: robis zkomus foty niemalze nago zoom bo mieszkasz naprzeciwko, podglądasz przez lorneteke z rodzina! naruszasz czyjas prywatnosc..I nic. ANi przepraszam ani kary grzywny 1 mln dolców. Co ty sobie myslisz? Matka cie nie wychowała? jak sie w przedszkolu robije wazon to sie mowi przepraszam i sie go odkupuje to jest grzywna nowy wazon. A ty co? jazdy sobie uprawiasz? ALbo jak juz ten swoj tyłek wysadzisz z auta to 2 m dalej klikasz w komorke? Tak sie zachowuej facet 50 lat z licznymi kobietami i dziecmi na koncie? psychiatra ten stan okreslił dowiesz sie face to face jak sie nazywa. Normlany człowiek sam szuka okazji do naprawienia szkód, zgadzam sie z pcyhiatrą, nie czeka, nie debatuje: acha w marcu a moze czerwcu wyjdzie jak do mnie zagada to jej wyjasnie itp. facet jak sam bijesz innych za to, ze naruszaja twoja prywatnosc! paparazii jak byłes z vanessa to szanuj innych prywatnosc czyli moją..nie zycze sobie szpiegowania mnie w mega uatach przez kamile kryske..ciebie bo to chamskie! to gdzie bywam i z kim to moja sprawa! Ty bys sie cieszył jakby siory vanessy jezdizly za toba? chyba by ciebie egoisto cos trafiło..nie lubisz jak komorke ci sprawdzają...a co dopiero jakby ciebie szpegowała..Zastanów sie nad swoim zachowaniem. Bo jest gówniarskie i nidojrzałe. I krzywdzące dla innych!

wymagasz od innych szacunku a sam ich szanujesz? despoto? jestes egoistą..! jak vanessa dzowniła to nie odbierałes...ale jak ona nie odebrała wielkie halo. Była mądra, pokazywała ci jak ona sie czuje gdy ty ja olewałes. tez uwazam, że facet co nie odbiera na 1 s komorki od zony to nie facet. A ilez to odebrac i rzec teraz nie moge rozmawiac kochanie robie to czy jest ktos u mnie i oddzwaniasz kiedy indziej. mieliscie ja za głupia, ale to mądra kobieta. I bardzo ja skrzywdziliscie. ja sobie równiez nie pozwole na brak szacunku! znamy sie? Nie. Wiec jakim prawem podgldasz mnie? widzisz nagosc? Nie jest dla ciebie. taki egoista chce to sobie zobacze..za niedlugo chce to sobie zgwałce a co... jakim prawem jezdzisz za mna? nawet za zona prawowota ty i twoja rodzina nie macie prawa. Co bawi cie to? czy nie masz jaj aby babom(twoja rodizna to same baby i one tobą rządzą..uwielbiaja robic na złosc..twoj wybor, ale tracisz na tym) przygadac? ze maja w domu siedziec albo w usa? jakbyscie siedzieli w usa nie wiedzialbys o ktorej wychodze i gdzie. A to jak ide specjalnie jezdzicie te baby porąbane z twojej rodizny. JA SOBIE NIE ZYCZE BO MAM PRAWO DO PRYWTANOSCI. A TAK ONE CI DONOSZA GDZIE Z KIM A TO JEST KARALNE I NIENORNALME FACET. Masz 6 krokow..i tego nie umiesz? Aby wyjasnic sprawe? przeprosic? to slowa psychiatry nikt ci z usa nie karze jechac. A byc tak blisko i tak sie zachowywac? to skandal! Po co bierzesz sobie do zycia kobiety ktore nie sznaujesz? zyj sam. Jak sie nie nadajesz do zwiazku. Bo nikt sobie nie pozwoli robic z siebie zabawe , zadnej rodzinie, nawet twojej.

Gość Janina Śmieszka
Witajcie... to znowu ja? Jak mija wam życie - ile macie krzyży rodowodowych na ŚWIĘTY SPOKÓJ? Pochwalcie sie. Ja dzis zyskałam z 3 skrzydłami - i bardzo sie cieszę to sie równa ŚWIĘTY SPOKÓJ na mojej rencie. Plus od Kevina plus babci plus moje z sensem i tak dalej. I 1 by mi wystarczył chociaż. Z tego pass USA to nie bo jakie wartości tam miałam - w sumie? STAŁA PRACA. I rodzina - i leczenie - lekarz WETERYNARII się dowiem. Nie. Ale powiem wam ten krzyż który mam teraz to JEST IDEALNE żeby sobie z nimi handlować i tyle. :( Na przesyłki samolotowe - na takie rzeczy, porozmawiać. WITH USA. I tyle. I nie stać o znikający punkt. Bo co mam z mojego ostatniego krzyża - tyle. Malo? O Kevinie wiem. O róznych rzeczach. Mogę np. skończyć kurs wiecie jakiś graficzny - byle co robić i sprzedawać do USA. Jakieś wizualne rzeczy, kartki - byle co. Jakaś rencistka z Polski. Dlatego tak sie ciesze z figur i ich nie dam. Bloga z lekarstwami mogę wam robić. Bo moje życie nie ma sensu. Zadnego. A wasze ma? i tyle No ja wam życze, zeby wasze życie miało więcej sensu niż moje. Moje życie nie miało sensu bo praca w szkole w Polsce to dramat. Ale co miałam zrobić? Oddać życie za waszą ochronę przyrody? Se posprzątajcie sami. Zrobię bloga o tym jak śmiecicie też. FUJ! Tu gdzie mieszkam jedno FUJ! Na cmentarzu śmiecie - taka ławeczka jest - no dziś pada , ale nie pada - można usiąść - matko - jaki tam jest syf. Syfilis i tyle :( Takie proste rzeczy :( Wy a ten mój ojciec - jednak zielnik tu zbieral, do Częstochowy jeździł. DO CZARNEJ MADONNY hahaha - nie szkodzi. No i mam matkę czarną madonnę. A pokonała mnie w szkole też czarna madonna rośliną wiecie w szkole. STĄD ten brat w Holandii mnie wypalił i musiał się iść pociąć. Przecież aż takim chamidłem chociaż wiecie - dosyć już miał. Ale to też mógł tyłek spakować i do USA wyjechać. AlE CO mi powie. A jak w USA nie wyjdzie to co. To mógł do mnie d**ę ruszyć i bym ręce załamała - Holandii mam pomagać . No wiecie co... i tyle. A w ogóle bym szoku dostała. Za przystojny. Kiedyś sie wyrówna. I tyle.

nie wtrącaj się..mozesz zrobic up! Psychiatar sie bardzo zdziwił, gdy przez telefon mowiłam mu ze ani osobiscie to tylko z klatki do klatki 6 krokow dorosły facet nie potrafi tego zrobic, ani telefonicznie ma kase i telefon podany. On wie ze jestes aktorem z hollywood ma to gdzies. Jestes wg psychiczny. A twoja rodzina niedojrzała i złosliwa. macie w zyciu za dobrze. I sie bawicie. Ma facte racje.

z pijakiem zadna MĄDRA I SZANUJĄCA SIE KOBIETA W TYM JA nie chce byc. Ale i z GŁUPKIEM..TEZ NIE. Mówi człowiek cos tłumaczy a tu dalej swoje. Czyli co? Niezgodnosc charakterów? I niedojrzałosc. A zatem leki albo oddział zamkniety. Ti tak jakby ktos nie rozumiał ze 2 plus 2 to 4 a nie 22. Wy sie tak zachowujecie. I ty.

Pamietaj, ze facet ktory uczy rodzine nie szanowac własnej zony..to nie facet. Brak mu jaj bo sam sobie je odciął. (vanessenie szanowaliscie) - ja sobie nie pozwole - diane tez tak robilki? jezdzili za nia do teatru? Mijali ja mega furą? Co to ma byc? to gdzie ktos jest miasto dalej czy u siebie to jego sprawa. Czy siedziały na dupie? Diana by sobie tez nie pozwoliła. Uczysz rodzine braku szacunku do mnie. Potem masz robia co chcą..anita sie podnieca mną ogldakiedy chce! nagosc jest dla mnie to w cyzm spie, podziele sie ale z wieloletnia przyjaciolka..nie jakas baba wredna co robi mi na przekor. To sie tyczy innych tez kamila kjryska lysy to samo robia jezdza za mna..to chamstwo! A potem mały łysy kurdupel ma na tyle bezczelnosci ze wchodzi za mna do sklepu i trzyma w reku 3000 tys. Ukradł? To po co wyciaga na mnie wrazenia nie zrobił. Mam go do konca zycia za głupka. Tylko to osiągnal. I nie chce znac. Matka nie uczyła, ze jak cos miałes do pani przedszkolanki - rozbiłes wazon to trzeba samemu isc? tego wymaga kultura? A nie widzisz ja nic. A to moze wyjdzie na plac zabaw to jak pani przedszkolanka powie mi czesc john to ja powiem DOPIERO WTEDY..wie pani przepraszam za wazon, mama odkupi! Jak ty osiganłes, picem, fartem, jak ty tak cięzko rozumujesz tak proste sprawy..zmeczyłam sie. Meczące jest tłumaczenie osobie niekumatej. Przywykłam do inteligentych osob.

za rozbity wazon sie płaci Niestety jak cie nie pozwoliłam na oglądanie mnie. Moja intymnisc, w moim domu jest moja. To w czym chodze, jak sie przebieram itp. Zawiniłes dawno rok 2011, a tu ani przepraszam a ni nic. grzywna ciebie nie ominie. 1 lmn dolcow. Za naruszenie mojej prywatnosci. jak masz honor.. bo wiesz jak cofasz przelewy, o ile wogole go zrobiłes, to ty facet honoru nie masz...a jak zrobił to ktos inny...to sam widzisz ze NAUCZYŁES rodzine nie szanowac kobiet, z ktorymi jestes, lub ktore masz na oku. Bo...sam swoja postawa pokazujesz, ze mozna sobie nic nie robic z tego co mowią.. vanessa dzowni a niech dzowni masz ja w dupie nie? siora wazniejsza i kumple i szwagry łyse tłuki itp bella cos mowi..a niech mowi..bawimy sie dalej bedzimey ja szpiegowac wnerwiac ja..przejezdzac kolo nosa. Mieszkac nie?

Gość Agnieszka służebnica Pana
Zobaczcie tu mam coś o ojcu Andraszu - prawdziwa kariera kościelna , nie? i tyle Ojciec Józef Andrasz urodził się 16 października 1891 roku. Przy- szedł na świat w Wielopolu koło No- wego Sącza, w rodzinie, w której było dziesięcioro dzieci. Po gimnaz- jum w Nowym Sączu, mając 15 lat wstąpił do Towarzystwa Jezusowego i po dwóch latach nowicjatu złożył pierwsze śluby zakonne. Potem stu- diował filozofię i teologię w Polsce i Grafenbergu (Niemcy), a w dzień swoich imienin 19 marca 1919 roku w Krakowie, w kościele św. Barbary przyjął święcenia kapłańskie z rąk bpa Anatola Nowaka. Potem podjął pracę pisarza w Wydawnictwie Księży Jezuitów w Krakowie i zaangażował się w szerzenie kultu Serca Jezusowego. Z jego inicjatywy powstała seria wydawnicza: „Biblioteka Życia Wewnętrznego, w której ukazało się ponad 40 tomów najwybitniejszych dzieł o tematyce ascetyczno-mistycznej. Oprócz tematyki dotyczącej życia duchowego o. Andrasz zajmował się pisarstwem związanym z popularyzacją kultu Serca Jezusowego, Apostolstwa Modlitwy oraz z Liturgią. Jego książeczka zatytułowana „Wspólnie z kapłanem, przybliżająca bogactwo Eucharystii, była bestsellerem i doczekała się aż 20 wydań. W 1930 roku został Krajowym Sekretarzem Apostolstwa Modlitwy oraz Dzieła Poświęcenia Rodzin, był dyrektorem tych dzieł w diecezji krakowskiej i częstochowskiej; funkcje te pełnił aż do 1953 roku. Największym osiągnięciem w działalności duszpasterskiej o. Andrasza na tym polu było poświęcenie Sercu Bożemu nie tylko rodzin czy parafii, ale całego narodu, które dokonało się 21 października 1951 roku. W latach 1923- 28 redagował „Nasze Wiadomości i opublikował w nich wiele artykułów na tematy historyczne. Przez 10 lat (1930-1940) był redaktorem „Posłańca Serca Jezusowego i przez rok dyrektorem Wydawnictwa Apostolstwa Modlitwy (1936-1937). Dzięki jego staraniom wydano też nowe opracowanie „Nowego Testamentu w przekładzie J. Wujka. Równocześnie był cenionym rekolekcjonistą, spowiednikiem i kierownikiem duchowym. Spowiadał nie tylko Siostrę Faustynę, ale także wiele osób, które prowadziły głębokie życie duchowe, życie mistyczne, a wśród nich m. Zofię Tajber założycielkę Zgromadzenia Dusz Chrystusowych. Był spowiednikiem zwyczajnym i nad- zwyczajnym: nazaretanek, urszulanek, sióstr Sacre-Coeur, Matki Bożej Miłosierdzia i wielu innych zgromadzeń. W czasie II wojny światowej, gdy Kolegium jezuitów przy ul. Kopernika w Krakowie zostało przez Niemców zamienione na szpital wojskowy, o. An- drasz przebywał w wielu miejscach, przyjmując gościnę u sióstr zakonnych, którym służył pracą duszpasterską. W 1942 roku do klasztoru w Łagiew- nikach zaprosiła go przełożona m. Irena Krzyżanowska i tu pozostał do 1945 roku. Od czasu II wojny światowej aż do śmierci 1 lutego 1963 roku oddawał się apostolstwu Miłosierdzia Bożego. Jego ciało złożono w grobowcu oo. je- zuitów na Cmentarzu Rakowickim w Krakowie.

Gość johnik konnik
witaj kochanie:):classic_cool: napisz do mnie i poderwij mnie pierwsza ;)jesli ci zalezy:p

Gość Bella odpowiadaaaaaaaaaaaaa
odpowiedz na mój mail (nie dostałam, ale tresc tu pisałes, wiec odpisuje) johnny depp z usa, comieszkasz w polsce z patologią, ; Nie . Za bardzo sie róznimy, niestety. Mamy inne priorytety, wartosci, zasady funkcjonowania w związku..chociaz co do ciebie mozna sie pomylic bo deep czyli głeboki a ty płytki jestes w zyciu. Ja jestem romantyczką, ty huliganem, cpasz i taki buntownik, ja potrzebuje romantyka, ktorym ty nigdy nie bedziesz;swieczki poezja spacery wieczory ksiezyc, facet co dla niego jestem nr 1, wszystko dla mnie zrobi, broni kocha mnie szanuje ja jestem dojrzała, ty dziecinny..mimo wieku;/ Zwiazek to obowiazki, zobowiązania, to romantyczne chwile, chiwle razem. dla ciebie wazna rodizna siora kamila, kumple nie kocham ciebie, nie ufam ci juz, po tych 5 mies dałes taki pokaz swojej osoby i charakteru, ze nie chce ciebie juz znac, ani tymbardziej abys był moim facetem, a codpoperio mezem jaki slub? z osoba co nigdy nie była ze mna na randce, a mnie wyzywa, ubliza mi, rozkazuje, pokazuje ze moze sobie robic wszystko..nonsens Nigdy nie byłabym z kims kto mnie nie szanuje, pogrywa z rodzina, kumplami itp. Nigdy. Wole poczekac na swoja miłosc lub byc sama. Dla mnie liczy sie to jak ktos sie zachowuje teraz, czy jest dorosły dojrzały lojalny, a nie za 2 lata..skoro ty majac 49 tak sie zachowujesz i ja mowie nie, to za 2 lata jaki bedziesz? jeszcze gorszy.. słuchaj kumpli jedz do usa, sluchaj kamili. ps napisze twoim tokiem; kamila mowi; no to radujmy sie, John jest sam:) bez zalu JOhn, sam tego dokonałes zachowaniem. Nie mozesz miec do mnie żalu. Ale tez nie mozesz wymagac ode mnie aby kochała i chciałabyc z kims kto mnie wyzywa poniza i pogrywa i oklamuje. To nie moje wartosci. facet jak chce odzsykac kobiete jest dla niej mił dobry przxychodzi prosi o rozowe itp a t wybrałes rodzine cpanie kumplii picie..i wymagałes abym leciała na twojj widok.. ps jesli bedziesz depp jezdzil za mna lub twoja rodzina ja u znajomych dzownie na policje bo to jest stalking nie zycze sobie kontqktu z toba, ani z twoja rodzina. moge jedynie nagrac ci na dyktafon to co tutaj. nie chce juz z toba niczego. to moja odpowiedz jak mozna pisac kocham jestes najwaznijesza a robic dalej bydło jak przez 5 mies. radujmy sie:) mozecie to opic. ale słowa te nie sa zartami. MOWIE POWAZNIE.

29.04.2012] 22:04 [zgłoś do usunięcia] prosze o ocenka gosia. http://imageshack.us/photo/my-images/708/5327 6036488168693531542.jpg/ prosze o ocenke mojej urody w skali od 1-10 z gory dziekuje pozdrawiam i uP! nie czytałam tego dopiero teraz.. wam to tylko zabawy w głowie...;/ take plkie to wszystko bez żalu john. robiłes swiadomie, wiedziałes co ja czuje, mysle.. POnadto ktoby chciał faceta ktory nie jest czuły na uczucia swojej kobiety? jej samopoczucie? kobieta ma byc w zwiazku szczesliwa ja nie byłam. moja decyzja jest ostateczna. a dzidzius? kochajacy facet nawet jak biedny ale dobry i z szacunkiem dla mnie..wezmie kredyt bylebym tylko miała swojego dzidziusia z in vitro..a ty wolałes wakacje przeznaczyc na kumpli rodzine i siory..twoj wybor. I brak uczuc. jestes niedojrzały, ja nie o tym marzyłam

niestety dla mnie priorytetem jest szacunke jkohnny depp z toronto.. u ciebie tego nie ma nr 1 to głupie zagrywki i robienie pajaca z siebie przed dzieciorobem, kuzynkami o wygladzie menela itp.. ja takiego faceta nie chce..facet z klasa na poziomie zachowuje sie jak facet..te kuzynki to jak ytwoje dzieci..o polowe mlodsze..i co twoje dzieci tez ta by sie zachowywały do ciebie czy jednak wymagałbys szacunku? nie ufam ci po tych nocnych wojazach, koncie na symaptii itp. moze to przez zawod aktora..taki jestes albo przez ludzi ktorymki sie otaczasz.. ja jestem inna, jestes romantyczka, ksiezniczka i potrzebuje faceta z klasa, ksiecia.

ponadto nie lubie twoich siostr sa fałszywe tak jak te kuzynki. tak obgadywały vanesse nazywały wredna małpa..a tutaj od tego roku 06.2012 odnowiły z nia kontakt? i ciagle ci mowily musicie sie rozstac..musi to umrzec itp no to nie ma, koniec. nie widziałes w tym fałszu? taki głupi jestes, czy taki zaslepiony? czy zacpany? rozczarowałam sie tobą..niestety nieodwracalnie. zachowywałes sie jak mały chłopczyk huligan ktory moze wszystko. No mozesz. Ale beze mnie.

Gość koniec; rozwód
orzeczenie: różnica charakterów, wartosci, priorytetów w związku takich jak szacunek lojalnosc wiernosc milosc cpanie