Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

zaczeło się!!!!pisałąm wczoraj że będa spadac samoloty koło lodzi

Polecane posty

Gość agnichcha:)
no ladna laska:) jak trojka dzieci to bardzo sie ciesze...:)niestety najstarsza jest corka:D

Gość Pod tę Apokalipsę
Jadę na ręcznym.:classic_cool:

bo zastanawiajac sie - iluminaci sa wszedzie maja cos takiego jak haarp i potrafia sterowac nawet kataklizmami podobno trzesienie na haiti to haarp nie wiem okaze sie

Gość już mi niosą suknie z welonem
kiedyś też tu jedna pisała co miała wizje jak był Smoleńsk, pisała, żeby w dniu pogrzebu nie wychodzić z domu bo nadlecą rosyjskie bombowce🖐️ i gdzie one kurwa są? :D

Gość ufufufufciuciuciu
Jak to?Co?To już?! Już zaczynamy??!! A ha!!!! To już się zaczyna!! Ach to tak!!!! Taaaaa!!!!

Gość annia.....................
Może tak do psychiatry byś się przeszła co ???

fakt jest faktem samolot spadł teraz czekamna burze powodzie

Gość Bo Jesteś chory, a wine za swo
Przypadkiem napisałaś o tym i przypadek sprawił, że samolot spadł. Chyba, że wierzysz, że Twoje bóstwo dało Ci wgląd w przyszłość.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Silne-wichury-na-Opolszczyznie-ponad-45-tys-domow-bez-pradu,wid,14450506,wiadomosc.html?ticaid=1e5c6

To na rozluźnienie tej napiętej atmosfery na tym topiku opowiem wam kawał. Z wakacji przyjeżdża kredka i dwa ołówki. Kredka mówi, że jest w ciąży. Który ołówek jest ojcem? :classic_cool: Ten bez gumki :classic_cool:

nie wierze w przyoadki a samoloty nie spadaja kolo łodzi za często

Teraz to sie wkurwilam. Jesli rzeczywiscie masz jakies tam wizje czy tez zwidy, to w jakim celu je tutaj ujawniasz? Czyzby po to, zeby straszyc co niektorych? Nie jest tajemnica, ze od polowy tygodnia zapowiadali burze i deszcze 🖐️

zeby ostrzec------ to cos mi kaze ostrzec was!!!! a chyba najwieksza rzesz to na forum moge ostrzec dlatego wybralam to tez nie wiem czemu akurat to cos mi podpowiedzialo to i wp

Gość 4534534534543
jutro ktoś zginie w Poslce, miałam wizję... :p W wypadku samochodowym...

Gość ffffffffffffffffffffffg
:/

ale powodzi na poludniu i wrocławiu nie zapowiadaja wiec zapamiaetaj ze ja byłam 1wsza

Gość ffffffffffffffffffffffg
;|

Gość Pod Tę Apokalipsę
dobrze że piszesz, pisz dalej, ja już mam schron przygotowany

Gość 4534534534543
Przede wszystkim - ostatnio sa silne burze słoneczne, ma byc kulminacja tego , na i zachodzi takie zjawisko jak przebiegunowanie... te rzeczy sa znane i opisane, nie rozumiem dlaczego siegasz do bzdur typu iluminaci jak wiadomo, że palmy na słońcu moga nas pozbawic elekrtycznosci?

apokalipsa sw jana tez jest ostrzezeniem i kazdy robi jak uwaza jedni sie boja i stosuja a inni maja w d.... ale podobnie było w sodomie i gomorze i z Noem, pili bawili sie i mieli w dupie ale jak gniew pana przyszedl to zaczeli blagac o litosc ale i tak zgineli mi kazano was ostrzec to ostrzegam a co kto zrobi jego sprawa kurde cos mi kaze pisac te posty ja nie czytam na codzien biblii i nie jestem taka lotna zeby porownan szukac

Gość hahaha - wczoraj miałaś
wizje, że koło południa miało się coś strasznego stać. I w związku z tym ludzie w łachmanach mieli chodzić, bo coś tam się stanie przez to ciepełko :):):) A teraz mówisz, że to miała być awionetka pod łodzią???? Hahaha, to te 3 wypadki śmiertelne w Warszawie były bardziej tragiczne, niż awionetka z 2 ludzi.. Spadaj na drzewo z tymi swoimi wizjami :):):)

a widzialas burze na sloncu???? czy moze uwierzylas ze ci ktos powiedzial ze burza jest na sloncu???bo to jest roznica- ja mediom nie wierze

Gość no dobra masz wizję
to pisz,a le jak mozesz pisac, ze południe i zachów itp. zostaną ZNISZCZONE :-O wyjaśnij co masz na mysli. Znikną z powierzchni ziemi wraz ze wszystkimi ludźmi czy tylko lekko poniesie się poziom wódi zaleje jedną cyz dwie ulice. Musisz być bardzij skrupulatna w swoich opisach, bo niepotrzebnie siejesz panikę :-O zrestzą co z tego, że ostrzegasz? wszyscy teraz z południa i zachodu mają rzucić prace i wyjechac n apółnoc?

Gość kupóóóóóóóóóó.
a gdzie twoja zagłada i jasna góra? pierdolisz jak potłuczona :D:D:D:D:D:D::D:D:D:

powiedzialam ze na polnocy bedzie bezpiecznie unikac duzych zgromadzen ludzi tez bym zalecala nie ufac telefonii komorkowej jedynie zostanie radio pozegnac sie z bliskimiwychodzac gdzies powiedziec im ze sie ich kocha bo potem mozna nie zdazyc uwazac na siebie

Gość hahaha - wczoraj miałaś
a jak głosy ci każą pisać - to przypadek dla psychiatry raczej :) To się leczy..

Gość 4534534534543
ja bym na twoim miejscu poszła do psychiatry- pisze serio. Taka choroba sie pogłębia, jak nie wierzysz, poczytak posty bezdomnejibezrobotnej... Cos ci kaze pisac posty.... A głosy słyszysz tez?

Gość ej ale te wlosy
ale ty nigdzie w tamtym temacie nie pisalas ze samoloty spadna kolo lodzi, tylko ze jakies tam samoloty sobie spadna, no prosze cie, to ostatnio modne. zreszta jestes psychiczna