Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić?

chłopak mną szarpie i rzuca

Polecane posty

Gość nie wiem co robić?

jestem z chłopakiem już prawie 3 lata i od jakiegoś roku bardzo źle się układa. Ostatnio przy śniadaniu zrobił mi taką awanturę, naprawdę o głupią rzecz, że po ścianach latałam, szarpał mną, popychał, kiedy udało mi się uciec z domu do jego rodziców którzy obok mieszkają, jego mama kiedy od niego wróciła, do mnie miała o wszystko pretensję i zła była że on rzeczy w domu niszczy. Przy tej kłótni nazywał mnie od najgorszych, że sobie nikogo innego nie znajdę, że mi życie zniszczy... takich ostrych kłótni było wiele. Myślałam że jego mama jakoś na niego wpłynie, ale ona twierdzi że jej syn jest już taki i się nie zmieni. Dziwne podejście dla mnie, bo ja mojego chlopaka bardzo bym chciała zmienić ale sama nie dam rady i też na nikogo nie mogę liczyć...

Gość Anglistka34**
On zmarnuje Ci zycie. Uciekaj, poki jeszcze mozesz. W takich momentach trzeba myslec o sobie i odrzucic uczucia, ktore i tak sa toksyczne. On Cie nie szanuje i nigdy szanowac nie bedzie. Cokolwiek by mowil. Nie zmienisz go. Bedzie tylko gorzej.

Gość annia.....................
Tak jest SPIERDALAĆ

Gość jhkhjkhkh
tak jak wyzej, chyba ze jestes tez pirdooolnieta to z nim zostaniesz

Gość maturks4
Jak się w patologię wdałaś... już widać, że własnego pomyślunku ci brak

daj spokój, rzuć go w cholere, bo naprawdę Ci zycie zniszczy. ja 2 lata temu zanieszkałam z takim... 3 miesiace i prawie by mnie zabił. gdyby nie obecny partner w zyciu nie wyszłabym z dołka po tym okropnym związku. także wiej od niego

Gość nie wiem co robić?
maturks4 jakby ktoś ci cały czas wpierdalał że jesteś nikim i że i tak cię nikt inny nie zechce to byś też trwał/a w takim czymś

Gość Masakra!!!
jakbym Cię kretynie dopadła to bym Ci nogi z dupy powyrywała, chyba dawno po mordzie nie dostałeś!!!!!!!!!!!!! A ten pseudonim świadczy o twojej niskiej inteligencji!!!!!!! Chyba nawet podstawówki nie skończyłeś haha