Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeh

proosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość eeeeeeeeh

mam pytanie.. czy jest szansa na zajscie w ciaze jesli uprawialismy seks w dni nieplodne ale niewielka ilosc plemnikow mogla sie przedostac przez prezerwtywe lub na palcach, przez nastepne trzy dni dziewczyna ma dalej nieplodne. jest jaks szansa na zaplodnienie?

Gość a duża?
a duza szansa?

Gość napewno?
nawet jesli dziewczyna ma nielodne?

Gość wiec?
ona wie.. po pierwsze widzi to po czynnikach zewnetrznych (m.in. jedrnosc piersi) i przy okazji metoda kalendarzyka wyszlo tak samo.. wiec jest 95 % ze seks byl w nieplodne i trzy kolejne dni to tez nieplodne

Gość bialamasajka
Dni płodnych nie można wyliczyć. Można je określić. Niech dziewczyna kupi sobie np tester płodności ze śliny. Ja kiedy się starałam o dziecko używałam afrodyty. Będzie dokładnie wiedziała kiedy występuje u niej owulacja. W dni niepłodne nie ma możliwości zapłodnienia.

Gość nie oto chodzi
kalendarzyk byl ostateczna forma potwierdzenia... a nie jako glowny argument.. jej objawy zgadzaly sie i przy okazji kalendarzykiem wszylo tak samo.. czyli jesli kolejne trzy dni byly nieplodne to nie ma mozliwosci zajscia w ciaze? nawet jesli dostaly sie jakies plemniki?

Gość spookooojnie
mialem na mysli wyliczyc tylko ze zle sie wyazilem.. wszyscy sa tacy doswiadczen i to gratulacje ale nie trzeba miec pretensji do kogos kto musi sie duyzo nauczyc, i przyznaje to :P i tlyko mowie ze okrslzila sb dni nieplodne i wyszlo ze przez kolejne trzy dni dalej ma nueplodne

Gość Ruta_Stepowa
eeeeeeeeh, jeśli Twoja dziewczyna codziennie rano nie mierzy sobie temperatury w pochwie, nie sprawdza śluzu i nie bada szyjki macicy to nie może z całą pewnością wiedzieć kiedy ma dni płodne a kiedy niepłodne. Nawet jeśli do tej pory miała cykle jak w zegarku to nic nie stoi na przeszkodzie aby w tym miesiącu owulacja jej się przesunęła, wypadki chodzą po ludziach.

Gość aaaa rozumiem
ale jesli ma racje i rzeczywiscie miala wtedy nieplodne i przez kolejne 2-3 dni to jak duza szansa jest na zajscie w ciaze?