Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananananaan!!! :(

Mam siebie dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

kurwa juz mam dosyc, przez lekarstwa ostatnio zęby mi sie strasznie psują, kruszą ,łamią na dodatek na plecach dodatkowo trądzik, wypryski...mam dość , wstydzę się tego a do tej pory było wszystko pięknie... ładne ząbki.. skóra.. pieprzony świat:( leki biorę od 4 lat i wszystko teraz zaczyna sie odbijac........na dodatek nerki tez szwankuja. Mam dosyć;( wstydze sie siebie ;(

Gość malaMoon
dlaczego nie skonsultujesz tego z lekarzem?

konsultowałam, ale on mówi ze nie można zamienić leków , muszę pójść do dentysty, do dermatologa i "jakoś" sobie dać rade.. tylko jak iść jak jest tak wstyd ?? przecież ja się nie zaniedbałam ! a nie chcę żeby ktoś mi powiedział parę przykrych slow bo wiem, że pomyślą sobie o mnie, że jestem fleją... już wystarczająco obrywam i nie wiem już co mam robić ;(

lekarz przeciez ci nie powie ze sie zaniedbalas, zwlaszcza jakmu powiesz ze masz to od tabletek, myslisz ze onie nie wiedza ze leki to sama chemia - pomagaja na jedno a wywoluja dodatkowo 5 innych dolegliwosci

no niby tak ale słyszałam już od paru osób jacy lekarze są chamscy.. na dodatek kasy nie mam teraz na wyleczenie dokładnie zębów, dopiero odkładam:/ straciłam kontrolę nad swoim życiem chyba, zaczynam "zajadać" problemy.. jeszcze nie utyłam za bardzo, ale to kwestia czasu. Sama sobie jestem winna :/ wkurzona na siebie jestem na maksa

chciałam się tu tylko wyżalić, nie wiem co mam robić, jestem załamana, przez to, że wstydzę się uśmiechać i rozebrać do krótkiego rękawka bo jest teraz ciepło, potraciłam znajomych bo straciłam pewność siebie, nie chcę wychodzić z domu jak jest upał i patrzeć na tych wszystkich roześmianych ludzi ze zdrowymi zębami..:( mam doła. Uwielbiałam się śmiać i cieszyć ze wszystkiego a teraz to ja nie wiem.. no mam dość.

Gość onawi
a co to za leki i jaka choroba??? moze da sie dieta jakos zastapic???

Gość balbinkad
Mnie na tradzik na plecach bardzo pomagalo slonce. Tylko nie mowie o spaleniu sie a delikatnym opaleniu. Moze Tobie tez pomoze?