Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catherine5934423

pomocy

Polecane posty

Gość catherine5934423

Witam mam 23 lata i jestem mężatką od 3 lat , mam synka 22 mce.Od dłuższego czasu nie układa nam się z mężem, zaniedbał mnie, ale ja niekocham go i niechcę z nim być.Ciągle kłócimy się,nie umiemy rozmawiac ze sobą.Jego matka pomaga nam przy opiece nad malym gdyż on i ja pracujemy.Niedawno poznalam fajengo faceta , nierobiłam mu nadziei, ale wyszło na to ,że on sie zakochał i chce ze mną być.Mi sie wydaje ze tez cos do niego poczułam ale to może zauroczenie.Poradźcie mi co ja mam zrobić?Być może wyda się ,że jestem niewierna i dwulicowa ale poprostu jestem nieszcześliwa i bardzo żałuje tego ślubu .

Gość amanda269
Dziecko wiele zmienia w związku nie koniecznie na lepsze. Jeśli wiesz, ze nie kochasz męża to lepiej od niego odejdź niż miała byś go zdradzić. A w ogóle wydaje mi się jeśli byś się zakochała to po prostu byś to wiedziała i czuła, a nie wydawało by Ci się ze coś do niego czujesz wiec nie zawracaj nim sobie głowy.

Gość amanda269
Dziecko zawsze dużo zmienia w związku nie koniecznie na lepsze. Jeśli nie kochasz już męża to lepiej od niego odejdź niż miałabyś go zdradzać. A wydaje mi się ze gdybyś na prawdę się zakochała to po prostu bys to wiedziała i czuła, a nie wydawało by ci się ze coś do niego czujesz wiec lepiej nie zawracaj sobie nim głowy.

Gość w dupie ci się przewraca
teściowa zajmuje się dizeckiem, ty pracujesz więc zachciao Ci się rozmansów i odmiany od monotonii walnij się w łeb laska i otrzeźwiej, zmajstrowałaś dzieciaka, pobraliście się to nie wydziwiaj nikt Ci nie kazał wychodzić za mąż w wieku 20 lat, a tym bardziej śpieszyć się z macierzyństwem sama wybrałaś sobie taki los więc bądź konsekwentna