Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie miii

Biedronka będzie otwierała drogerie?

Polecane posty

Gość powiedzcie miii

W moim miasteczku pojawiło się ogłoszenie o pracy w biuedronce - myślałam że chodzi o tę normalną. Teraz dzwoniła do mnie babka z zaproszeniem na rozmowę i mówi że to drogeria ma być. Słyszał ktoś o drogerii Jeronimo Martins?

Gość powiedzcie miii
nikt nie słyszał?

Gość kolopolo
no jakis czas temu czytalam artykul ze przy biedronkach maja byc drogerie ;) wiec to nie jest chyba walek.

Gość powiedzcie miii
już znalazłam info- to drogerie HEBE. A może ma ktoś informację o zarobkach i warunkach pracy?

Gość aswqesrd
tak na logike, skoro ta siec dopiero wchodzi na polski rynek to skad ludzie maja wiedziec jakie warunki i zarabki tam beda ;/

Gość aswqesrd
znalazlas info ? no brawo ... przeciez w tej aplikacji pisze jak byk ze drogeria nazywa sie HEBE ... jak oni beda przyjmowac takie tepe strzaly jak ty, to czarno widze jakosc obslugi w tych drogeriach ;/

Gość do aswqesrd
Ja tam wolę obsługę niezbyt rozgarniętą niż chamską...:p Popracuj nad sobą...:O

Gość ciocia pralinka
Ogólnie Tczew się rozwija, jeśli szukasz nadal, to szukają też babeczek do Reserved i Mohito w Galerii :)

Gość aswqesrd
sama popracuj nad soba. glupote trzeba tepic ;/ no juz widze, jak kupujesz samochod i ktos nic o nim nie wie i nie umie go uruchomic :D

Gość do aswqesrd
Masz problem z otwarciem testerów kosmetyków???:p Nie porównuj z pracą w salonie samochodowym, bo tam wymagania są inne...:O CHAMSTWO I BRAK KULTURY-to trzeba tępić...:O

Gość akakkkkkkkkkkkkkk
konsultant zarabia w wawie 1600 na rękę. rozmowa jest miła. pytają co wiesz o jeronimo, jak wyobrażasz sobie tą pracę, jakie masz doświadczenie handlowe itp.