Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny kafe brzydal 0/10

Czy moze spotkac czlowieka wieksze nieszczescie niz urodzenie sie brzydkim?

Polecane posty

Nie, nie moze. Jak sie urodzi inwalida to nigdy nie bedzie sie miec tyle stycznosci z ludzmi normalnymi dzieki czemu nie zrozumie sie do konca jakim sie jest gownem bez wartosci urodzenie sie slepym czy gluchym to tez blogoslawienstwo w porownaniu do bycia brzydkim wlasiciwie to powiedzmy sobie wprost jesli urodziles sie brzydki to calkowocie przegales zycie i nic na to nie poradzisz

Gość fac3t
gorzej urodzić się chorym, serio jak ktoś jest brzydki to jeszcze ma szanse choć nie zawsze będzie działał zgodnie z prawem

no czekaj czekaj jak mnie zycie nieuczciwe potraktowano to dlaczego ja mam nie zniszczyc zycia tym 10/10 co? sprawieliwosci stanie sie zadosc a pozniej faktycznie jak beda mieli mnie zlapac i zamknac to fik z mostu

widzielisice jak wyglada 90% wiezniow? to brzydale jakich malo przypadek? no chyba nie :D prawda jest taka ze dzieki temu ze jestem 0/10 moge smialo rozpoczac kariere przyestepcza by stac sie zloczynca jakich malo :D a kto bedzie ofiarami? oczywiscie 10/10 :D na razie nie mam pomyslu jednak jak zaczczac

Gość pamiętliwa bestyjka
tak - urodzenie sie pustakiem bez tendencji do zmian w tym zakresie

Gość brzydkie dziewczyne
urodzenie sie brzydkim facetem to nic w porownaniu do urodzenia sie brzydka dziewczyna wtedy to sie dopiero przegrało :(

Gość Marek25
Turlajcie dropsa brzydale...

Gość true of life
Brzydki facet jak ma kasę to może mieć młodą ładną laskę nawet 11 lat młodszą, więc staraj się dużo zarabiać a będziesz żył jak król, tylko jedna zasada musisz znać swoją wartość a nie płaszczyć się przed kobietami, bo tego kobiety w większości nie lubią.