Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikkurilla

Przepuszczanie kobiet w dzrzwiach

Polecane posty

Wiem, wiem Moorland, ale przecież tak bystry facet jak ZS zdaje sobie z tego sprawę, że to tylko wirtualny świat i "nicki" i że na podstawie żartu nie można oceniać osoby która siedzi po drugiej stronie monitora:)

Gość babochlopy na kafe
,, pare "kobiet" tutaj autentycznie pisze w taki sposob, ze o kobiecosc sie to nawet nie ociera ,, moorland krwawa wilczyca belyje rozy damascenka :D

kobieta umie pisać odbiera jej kobiecość. nic nie poradze na to, ze twoj brak rozgarniecia i ciasny mozg nie potrafi pogodzic sie z rzeczywistoscia jaka cie otacza pozostaje wspolczuc :-)

jesteś uroczy :) Zawsze rozbraja mnie argumentacja polegająca na wskakiwaniu na czyjąś domniemaną inteligencję, wymyślaniu sobie faktu i wkurzaniu się, że ktoś nie zgadza się z twoim światopoglądem.

chcesz podyskutowac o swiatopogladzie? tylko ostrzegam, ze jak podejmiesz dyskusje to wyjdziesz na idiotke (90% prawdopodobienstwo), jesli uciekniesz od dyskusji to wyjdziesz na kolejnego pekinczyka wybieraj :-)

Widocznie moja fizyczność temu przeczy, muszę chyba zapuści wąsy jak pustym trzeba byc, by na forum internetowym odwolywac sie do swojej fizycznosci? :-)

Gość babochlopy na kafe
fizycznosc to nie wszystko :D wy '' kobity z kafe '' ( wymienione ) nigdy tego nie pojma

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ZS prawdopodobieństwa się nie podaje w procentach :P. Jako mężczyzna powinieneś się trochę znać na matematyce :P.

Gość najmadrzejszy na swiecie
Ta rozmowa jest przykladem, ze wiekszosc awantur jest wywolywana przez kobiety. Jakas pani nie wie co ma zrobic, gdy ktos ja przepuszcza w drzwiach (czyli stwarza sama sobie problem), a pozniej dochodzi do klotni, w ktorej bierze kilka lub kilkanascie osob:) Ludzie, w Afryce dzieci gloduja.

o, rozmawianie o światopoglądzie które ma udowodnić, że ktoś jest idiotą? Ups, chyba już samo wyszło...

Gość babochlopy na kafe
zs jestem po nocce, ide spac :D🖐️

najmadrzejszy na swiecie - dziwne, mam wrażenie, że tylko jedna osoba się rzuca i nie jest to kobieta...;)

o, rozmawianie o światopoglądzie które ma udowodnić, że ktoś jest idiotą? Ups, chyba już samo wyszło... moorland, ostrzegalem, kolejny babochlop nie posluchal i sa efekty :-)

Wszyscy sie wzajemnie na siebie rzucacie:)

zakładając, ze faktycznie nie zrozumiałeś... Różnica na temat poglądów o czymś co jest opinią subiektywną co do ról społecznych w tym wypadku nie może udowodnić wyższości intelektualnej jednej osoby nad drugą. To tylko modele które się preferuje i ma się do tego pełne prawo (podobnie jak inni mają pełne prawo ignorować to jak co ty sam sobie myślisz). Na 99.9% nie zrozumiałeś.

Gość to przepuszczanie w drzwiach
to nie kwestia kultury, tylko stereotypowego myślenia z którego nic dobrego nie wyniknie

Więc pytam ponownie, czemu dziwi Cię fakt, że mężczyźni przepuszczają mnie w drzwiach? Nie o fizyczność tu chodziło? Stojący przy drzwiach nie zna moich poglądów, kieruje się tylko obrazem który widocznie nie idzie w parze z moją naturą babochłopa, więc dla ujednolicenia "wizji" i "fonii" zapuszczę wąsy.

no well moorland podam ci prosty przyklad z wczorajszego newsa, bo widze, ze nie ruszysz sama z miejsca tylko bedziesz jak wiekszosc forumowiczow gonic swoj ogon uczennica liceum w usa sfilmowala dyrektora namietnie calujacego sie z sekretarka przed budynkiem szkolnym i wpuscila film do netu sekretarke wywalono z roboty, dyrektor zlozyl dymisje, oboje byli w zwiazkach malzenskich co sadzisz o tej sytuacji?

reforma, jestes zwyczajnie, absolutnie durna ale napisz maila to wytlumacze ci to na przykladach i moze nawet naszkicuje plan sytuacyjny, z toba, facetem i drzwiami pasuje?

sądzę, że zwolnienie dyrektora to dużo dłuższy i mniej przyjemny proces niż wywalenie sekretarki. Skończyłby się zwolnieniem, zapewniam cię, ale można sobie oszczędzić sporo upokorzeń po prostu się zwalniając. Nie, nie jesteś wcale bystry. Tak, zachowujesz się jak offerma. Tak, to nawet nie jest zabawne...

ZS - kiedy się zorientujesz, że ona cię absolutnie podpuszcza, a ty durnie kicasz z radości, bo ktoś udaje debila i wkręca cię w tłumaczenie własnych zdań czego zrobić nie potrafisz?

A co mialoby zlego wyniknac z przepuszczania? Nie chcesz, to nie przepuszczaj.