Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikkurilla

Przepuszczanie kobiet w dzrzwiach

Polecane posty

licealistka zachowywała się jak na ten wiek "przystało" - wrednie. Natomiast tamci dwoje zachowali się nieodpowiedzialnie. Tu nie ma kreski między "dobre/złe". Dodać należy do tego fakt, ze stany są bardzo "konserwatywne" (i to bardzo wybiórczo) - nic dziwnego, że z takiej sytuacji zrobił się paskudny skandal. najmadrzejszy na swiecie - z igły widły :D

Pewnie gdybym była babochłopem pokusiłabym się o stosowny komentarz. Nie dam Ci jednak tej satysfakcji;) Wiesz kim jest dla mnie mężczyzna który mówi o kobiecie(wszystko jedno o mnie, czy innej) "absolutnie durna"? Wiesz? 🖐️

Tu nie ma kreski między "dobre/złe" hahahahaha i juz znam twoj swiatopoglad ona zachowala sie wrednie? :-) ale numer, bo ujawnila zdrade na swiatlo dzienne? a gdyby nakrecila film z kradziezy to tez bylaby wredna dla zlodzieja a zlodziej by sie zachowal nieodpowiedzialnie? oj moorland moorland :-)

reforma roznimy sie tym, ze ciebie wciaz interesuje co mam do powiedzenia, zwlaszcza na twoj temat, mnie to kompletnie nie interesuje, gdyz juz wielokrotnie (zwlaszcza w tych mailach) dowiodlas jaka jestes durna :-)

Na wszystko masz ten sam argument-maile, na które zresztą odpowiadałeś systematycznie, pewnie z grzeczności;) Dobra🖐️🖐️

Gość najmadrzejszy na swiecie
Ja na wszelki wypadek nigdy nie wypowiadam sie o kobietach negatywnie nawet gdy wiem, ze jest skrajnie glupia, bo jednak w naszym kregu kulturowym okazywanie braku szacunku do kobiet jest troche niemarketingowe. Lepsze notowania maja jednak rycerze.

Wredny był sposób w jaki podzieliła się filmikiem z światem. Jak już chciała świat zbawiać mogła to wysłać do współmałżonków, chociaż wiedziona była zapewne zwykłą złośliwością. I tak, myślę, że znasz mój światopogląd - kompletnie mnie nie obchodzi cudze łóżko, garnek i portfel. Polecam, życie staje się piękne.

na które zresztą odpowiadałeś systematycznie, pewnie z grzeczności alez skad, rewelacyjnie sie bawilem, tak jak teraz :-) jak znow napiszesz to znow odpisze :-) smialo!

kompletnie mnie nie obchodzi cudze łóżko, garnek i portfel. Polecam, życie staje się piękne. slowem nakrywasz meza swojej najblizszej przyjaciolki jak bzyka jakas niunie i milczysz bo przeciez cie to nie obchodzi :-) way to go :-) have a nice life

kompletnie mnie nie obchodzi cudze łóżko i jakim cudem hipokrytko wypowiadalas sie o moich doswiadczeniach z kobietami? :-) widzisz jak niewiele trzeba by zlapac kobiete na durnocie? nu nu nu ;-)

mówię to przyjaciółce - nie wstawiam filmiku do internetu. nie cały świat musi wiedzieć o krzywdzie mojej przyjaciółki. Jak myślisz, czy sekretarka i dyrektor były jedynymi ofiarami tego gwałtu na prywatności?

Chwilka, ja cię tylko drażniłam, nawet nie wiem czy to prawda. Ani raz cię o to nie zapytałam i teraz też nie chcę twojej biografii :D

no dajesz, jeszcze trochę i ta ściana może ustąpi.... ja tu hipokryzji nie widzę, to nie ja wciskam swoje poglądy o naturalności każdemu kto się nawinie. :)

a to prawda ze wiekszosc kobiet to hipokrytki?

ZW - czy mi się tylko wydaje czy pytanie o posiadanie mózgu i komentarze na ten temat masz na kopiuj wklej?

ostatnie na co mam ochotę to e-mailowa argumentacja prowadzona przez kogoś kto jak nie wie co mądrego powiedzieć to zaczyna od "bla bla bla". Poza tym ty też na to ochoty nie masz, więc o czym mowa?

Potrafie ocenic, ale czasami lubie zapytac sie o zdanie innych madrych ludzi:)

Gość sylvia 007
zaczynamy sie juz dziwic,ze sa jeszcze kulturalni?

Gość w tym temacie widać jak się
świat zmienia... autorka pewnie jest młoda i nowoczesna... szkoda, bo to nie jest żadne dowartościowanie dla faceta, po prostu tak wypada, bo to podstawa kultury. ale niektóre dziewczynki zaraz myślą, że są niepełnosprawne. ech, dbać o was nie trzeba, to potem narzekacie, ze chamy sami na tym świecie.

Gość dobre dobre dobre dobre
10:09 [zgłoś do usunięcia] ło matko! od partnera wymagam znacznie więcej a od innych tylko kultury to wyjasnia dlaczego ciagle przesiadujesz na kafe

"Więc pytam ponownie, czemu dziwi Cię fakt, że mężczyźni przepuszczają mnie w drzwiach? " ja mogę wytłumaczyć i bez maila ;-) bo są dobrze wychowani, a Ty jesteś płci żeńskiej w razie gdybyś potrzebowała więcej rozjaśnienia kieruj się tropem kombinacja chromosomów XY, obyczaje, kultura, savoir vivre :)

Czyli mialem racje, ze tzw. rycerskosc jest korzystniej postrzegana w naszym kregu kulturowym

Gość dobre dobre dobre dobre
11:21 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery reforma roznimy sie tym, ze ciebie wciaz interesuje co mam do powiedzenia, zwlaszcza na twoj temat, mnie to kompletnie nie interesuje, gdyz juz wielokrotnie (zwlaszcza w tych mailach) dowiodlas jaka jestes durna dziwny jest ten swiat no i juz wszystkie kafe kobiety wiesza ze jak napisza maila do zs to bedzie to potem wywleczone na kafe. wiec moze dziewczyny - piszcie od razu na kafe. nie bedzie glowpich domyslow co ktora napisala czy dopisala.