Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikkurilla

Przepuszczanie kobiet w dzrzwiach

Polecane posty

poza tym ciekawe jest jak świadczy takie przekonanie o łatwości zdyskredytowania Twojego autorytetu o Tobie, tzn uważasz kogoś za swój autorytet i jednocześnie jesteś przekonany, że łatwo go zdyskredytować nie widzisz sprzeczności?

Gość najmadrzejszy na swiecie
"i opinia na forum jest w stanie zdyskredytować w Twoich oczach kogoś, kogo uważasz za swój autorytet? tzn może powiesz jak to wpłynie na Twój światopogląd, system wartości, bo ciekawi mnie zależność" Nie napisalem, ze w moich oczach. Napisalem, ze jesli osoba jest powszechnie uznawana za kontrowersyjna, to stosujac argumentacje ad personam mozna umniejszyc jakas postac. Na moj swiatopoglad zupelnie to nie wplynie, ale zaczniemy rozmawiac nie o moim swiatopogladzie, tylko o danej osobie. Tak, J.K.:)

Nie, nie widze sprzecznosci. Bo majac zla wole i stosujac argumentacje ad personam, mozna zdyskredytowac praktycznie kazdego. Goebbels byl w tym mistrzem, albo Urban:)

"stosujac argumentacje ad personam mozna umniejszyc jakas postac" ale jakie to ma znaczenie? kropla w morzu internetowych opinii

Gość moj autorytet to zs
niepodwazalny bo tak ktos smie dyskutowac z tym argumentem?

o rany no dobra masz racje

mozna jeszcze pogadac w sumie:)

Doprawdy nie wiem Lusiu co Ty chcesz mi udowodnić:) Nie pytam nawet. Rozmowa o Tym co ZS miał na myśli jest dla mnie mało konstruktywna, zbędna. Odpuszczam.

Rozmowa o Tym co ZS miał na myśli jest dla mnie mało konstruktywna, zbędna. Odpuszczam. najwyrazniej babochlop bawi sie rownie swietnie jak nadzieja 8 i ike :-) ile raze jeszcze odpuscisz?

"z pewnymi oporami" nie chciałam sobie odbierać kobiecości, o jej atrybuty w Twoich oczach zdaje się niezmiernie trudno ;-)

o tak, wszyscy wiedza co mnie boli, co mysle, co robie, normalnie wszyscy! :-) boki mozna zrywac szczegolnie babochlopy maja rozwiniety ten zmysl hmmm jakby go tu nazwac, moze kreowania internetowej postaci w placie czolowym :-)

nie chciałam sobie odbierać kobiecości nigdy nie mialem watpliwosci w zakresie twojej kobiecosci lusiu ale trudno mi tez zgadnac jak sobie mozesz taka kobiecosc odebrac, wytniesz jajnik czy przeszczepisz mozg? :-)

dlaczego uwazasz je za babochlopy?

Gość irish creammmm
Nie mam z tym problemu jakos - jeżeli mężczyzna jest uprzejmy, to korzystam, jeżeli nie - nie wymagam. Ale jakoś tak mam, ze choć nie jestem wybitnie atrakcyjna, to nawet czasem kobiety przede mną drzwi otwierają :P

Dzięki ZS :-) "wytniesz jajnik czy przeszczepisz mozg? " znaczy testujesz, czy detektor pytań retorycznych się nie zepsuł? :-) to ja teraz przetestuję Twój: uważasz, że umiejętność odwracania kota ogonem, w tym przypadku udawania, że celowo grałam nietrybiacą powinna pójść w odstawkę? bo ja widzę jak na dłoni, że chciałam pasować do definicji kobiety, która na lamach tego topiku została scharakteryzowana jako głupia ;-)

Bawiłam się fenomenalnie jak zwykle🖐️ Nie czuję się zobligowana do odpowiadania na Twoje pytania klonie Nadziei:) Myślałam, że mimo wszystko uda się czasem z Ciebie wydusić jakieś ciekawe opinie, rzeczowe argumenty, bo przecież jesteś inteligentnym facetem. Próżny trud. Nudzi mnie to już;) Miłego weekendu

Myślałam, że mimo wszystko uda się czasem z Ciebie wydusić jakieś ciekawe opinie, rzeczowe argumenty, bo przecież jesteś inteligentnym facetem. hahahahaha z cala pewnoscia mozesz przyjac do wiadomosci, ze tobie sie taka sztuka nie uda Próżny trud. Nudzi mnie to już tak tak, swietnie sie bawilam i za chwile nudzi mnie to juz teraz napisz tylko babochlopie o swoich planach na najblizszy czas, zeby ktos nie pomyslal, ze ich nie masz hahahahaha

Gość irish creammmm
Może być i tak, ze ze strachu :D w końcu strach doskonale motywuje :P