Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikkurilla

Przepuszczanie kobiet w dzrzwiach

Polecane posty

Gość najmadrzejszy na swiecie
Ale ja jestem ogolnie zadowolony z siebie.

Poza tym nie moglbym byc zamiennikiem zs, bo jestesmy zupelnie innymi ludzmi. Ja jestem mniej emocjonalny i zawziety, a bardziej opanowany i wywazony.

Dlaczego sie nigdy nie naucze? Ja jestem otwarty na wiedze.

"a jestem mniej emocjonalny i zawziety, a bardziej opanowany i wywazony." chodziłeś na jakieś spotkania, gdzie zaglądaliście w swoje wnętrze? ;-)

Nie, dlaczego? Jestem po prostu swietnym obserwatorem.

Poza tym mysle, ze dzieli nas (mnie i jego oraz mnie i ciebie) roznica wieku, stad czasami mozemy sie nie do konca dobrze rozumiec.

Narka:)

Gość Lusiunia o wspanialym
i bogatym zyciu osobistym znowu kisi cipe na kafe i biega za zawsze szczerbatym :D Cute.

to wszystko dla was szanowny motlochu :-) tak sie staramy z lusia i wciaz cos wam nie pasuje ;-) niuniek po prostu zapomnial gdzie wyladowal

gdzie wyladowalem?

Gość Zuzanna Amelia & 30
najmadrzejszy na swiecie - nie szkoda Ci czasu na pisanie ze Szczerym ?

i tak jestem chory i leze w lozku, wiec nic innego nie mam do roboty:) Tak czy siak to ciekawy czlowiek, choc troche zbyt zgryzliwy. Ale ja jestem zbyt gruboskorny i mam zbyt wielkie oparcie w sobie, zeby mozna mnie bylo latwo urazic:)

Gość Zuzanna Amelia & 30
Snilo Ci sie. Ostatni raz probowalam z Toba dyskutowac przed wakacjami.

Gość Zuzanna Amelia & 30
najmadrzejszy -od jak dawna jestes na kafe?

nie wiem, kiedys pare razy tu zajrzalem kolo stycznia, a teraz to od jakiegos tygodnia

Moimi glownymi zaletami sa: wybitna inteligencja, przenikliwosc i zdrowy rozsadek:D

Gość Zuzanna Amelia & 30
Najmadrzejszy - to moze dlatego nie znasz Szczerego. Szczery jest zamotnym zatrutym jadem zgryzliwym czlowieczkiem , ktoremu sie w zyciu zupelnie nie ulozylo i dlatego probuje to odreagowac na kafe jako ze realnego zycia nie posiada. Obojetne co nie napiszesz zawsze bedzie zle i zawsze Szczery napisze cos czym - bedzie liczyl , ze - da rade Cie urazic , ublizyc czy ponizyc. Nieszczesliwi ludzie czesto tak robia.

"Najmadrzejszy - to moze dlatego nie znasz Szczerego. Szczery jest zamotnym zatrutym jadem zgryzliwym czlowieczkiem ," Tak, napisalem, ze jest zgryzliwy. Ale takich ludzi jest wielu na ulicach, ja to toleruje. "ktoremu sie w zyciu zupelnie nie ulozylo i dlatego probuje to odreagowac na kafe jako ze realnego zycia nie posiada. Obojetne co nie napiszesz zawsze bedzie zle i zawsze Szczery napisze cos czym - bedzie liczyl , ze - da rade Cie urazic , ublizyc czy ponizyc. Nieszczesliwi ludzie czesto tak robia." Wiem. Ale jak napisalem: mnie nie mozna tak po prostu obrazic, czy ponizyc, bo jestem czlowiekiem wlasciwie bez kompleksow, majacym bardzo duze oparcie w sobie. Splywa to po mnie po prostu. Jest kilka rzeczy, ktorymi mozna mnie bardzo dotknac, ale malo kto je zna:)

Gość Zuzanna Amelia & 30
14:48 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery hahahahah zamotnym oj zuzka zuzka, wez ty lepiej juz stont ic A NIE MOWILAM ?

bo jestem czlowiekiem wlasciwie bez kompleksow, majacym bardzo duze oparcie w sobie. Splywa to po mnie po prostu. Jest kilka rzeczy, ktorymi mozna mnie bardzo dotknac, ale malo kto je zna o kurwa hahahahahahah psikutas bez s normalnie :-)

:)