Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGENTKAMAMA

Bobas 3 tygodniowy PORADZCIE

Polecane posty

Gość AGENTKAMAMA

Witam moja corcia konczy 3 tyg i juz ma katarek ktorym poczestowala nas starsza siostra i mam problem bo u mnie upal i nie wiem jak ubierac takiego szkraba tym bardziej ze chora ciagle charczy i odciagam jej zielone glutki zaraz jade z nia do lekarza i nie wiem w co ubrac bo w aucie goraco na dworze tez mimo wiatru i do tego ten katar jestem calkowicie skolowana poradzcie cos

kataru jak sama piszesz od slonca nie dostala...nie wiem jaka jest tam u Ciebie pogoda no ale dziecko ubierz w tyle warst w ile ubierasz siebie i ewentualnie mozesz przykryc czyms lekkim jesli tak sie obawiasz...tylko pozniej nie pytaj jak pozbyc sie potowek :) pozdrawiam

Gość opiekunka malego Franka
Dokladnie rodzice dziecka ktorym się zajmuje jako niania wczoraj naubierali go i co?? Potówki na calym ciele. Wygląda jak ospa. Ubierz go w pieluszke i bawełnianą kuszulke. w wuzku przykryj tetrową pieluchą i bez zadnej czapki!! Blagam cie nie rób tego bednemu maleństwu. Pomysl ile go grzeje sama pielucha.

Gość opiekunka malego Franka
sorry wózku* :/

Gość AGENTKAMAMA
ale dzidzia ma niespelna 3 tyg a u mnie wiatr :/ tyle ze cieply boje sie ze wyciagne ja z auta spocona i ja owieje ;/

no to sama sobie odpowiedzialas...spocona z auta..to zrob tak zeby malenstwo sie w tym aucie nie upocilo..proste