Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwUser

Tak USZKODZIĆ BOAZERIE, chce ją usunąć a mąż nie

Polecane posty

Gość wwwUser

Witam temat dość kontrowersyjny Mianowicie w latach 80tych jak to wteyd było modnie w korytarzu na wszystkich ścianach jest zamontowana boazeria, również sufit jest z płyt. Na dzień dzisiejszy wygląda to tragicznie bo boazeria zciemniała, a sufit opadł. Mało tego od stycznia pomiędzy ściana a boazeria mamy nielegalna lokatorke mysz( nie wiem co ona tam je). Wchodząc do domu korytarz jest ciemny i po prosty przytłaczający! Ale do setna! Z racji tego że mąż jest niereformowalny i anty do jakichkolwiek zmian cyt" nie po to wydawałem kupe kasy żeby to teraz zdzierać i spalić" Tak teraz główkuje co by tam wlać, cokolwiek zrobić żeby nie było znać że to sabotaż a boazeria musiała zostać zdjęta. Pomóżcie, bo argumenty że sufit może spać, mysz skrobie itp. nie działają :(

Gość Wynajmij sama ekipe i postaw
męża przed faktem dokonanym. Nie da się niczego zrobic. Ewentualnie, skoro sufit opadł, możesz spróbowac mu pomóc całkowicie spaść:)

Gość wwwUser
pomysł z jajkiem juz był wstępnie rozważany co do sufitu to jest ryzyko że może spaść komuś na głowę i co wtedy

Gość droggammi
Ja na kantach poobluzowywałam deski i teraz można za nie zajrzeć, ale to nie podziałało. Teraz myslę o mechanicznym uszkodzeniu, ale tak, zeby wina spadła na męża.

Gość rwefgw
a może zagroź rozwodem? :D

Gość psychiatra z sąsiedztwa
podpal :P

Gość pani frotka
ja bym takiego męża zamordowała :O na choj sie męc\yć z zacofanym dziadem a boazerie zedrzec, to gowno jest paskudne, niemodne i niebezpieczne , duchota

Gość fuckermoher
boazeria jest ok,też bym nie dał ruszyć,a tobie bym nakopał do tyłka za takie pomysły

Gość Piffko
boazeria jest spoko...nie dziwie sie Twojemu mezowi...po co ma robic przy scianach jak mozna mecz ogladac****ic piffko:)