Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffsafghjjkkjh

Czy mogło dojść do zapłodnienia ?

Polecane posty

Gość fffsafghjjkkjh

Witam, Kochałem się z dziewczyną w 8 i 9 dniu jej cyklu. Cykl rozpoczął się 28 marca. Otóż sytuacja przebiegała następująco: 8 dnia jej cyklu odbyliśmy stosunek 1 raz , w prezerwatywie, wyszedłem przed wytryskiem. 9 dnia jej cyklu odbyliśmy stosunek dwukrotnie, za każdym razem w innej prezerwatywie. Odstęp miedzy stosunkami to 40 min. Chodzi o to że podczas drugiego stosunku, nie zorientowałem się że zakładam prezerwatywę odwrotnie, i potem ja zmieniłem na odpowiednią stronę, i ręką potem przetarłem nałożona poprawnie prezerwatywę. Czy mogło dojść do zapłodnienia ? Czy te plemniki które zostały na penisie po pierwszym stosunku mogą spowodować zapłodnienie ? Dodam że nie wysikałem sie po pierwszym stosunku ani nie umyłem penisa. Dziewczynie teraz sie spóźnia miesiączka, boli ją brzuch, ma wypryski na twarzy, krzyż ja boli, piersi, i miewa humorki. Help!

Jest bardzo minimalna szansa, ze doszlo do zaplodnienia, plemniki szybko wysychaja, musza miec odpowiednia do tego temperature i nawilzenie, a jak wspomniales ze do nastepngo stosunku doszlo 45 minut, to jest minimalne prawdopodobieństwo. Im czas, który upłynął od wytrysku jest krótszy, tym ryzyko zdecydowanie wyższe. Dla waszej pewnosci niech zrobi test.. Nic nie tracicie a zyskacie odpowiedz.

Gość fffsafghjjkkjh
no własnie chyba najlepszym rozwiązaniem bedzie test, chodz ostatni jej cykl był 31 dniowy. W tym miesiącu była lekko przeziębiona.. może to spowodowało opóźnienie sie miesiączki.

Gość fffsafghjjkkjh
A jeszcze jedno pytanie , jeśli przez stosunkiem byłem w majtkach i tak ocierałem o pochwe, i wydzielil sie ten preejakulat, mógł przesiąknąć ? bo na majtkach miałem mokrą plame, ale wydaje mi sie że to od wydzieliny partnerki

Wiekszosc prezerwatyw ma środki plemnikobójcze, wiec nie masz co sie martwic, poza tym takie obajwy pojawiaja sie dopiero w 7-8 tygodniu ciazy. Co do Twojego drugiego pytania, mozesz byc spokojny, nie ma szans na to by plemniki dostaly sie przez ubranie i powędrowały do jej pochwy.

Gość fffsafghjjkkjh
wiesz ostatni cykl trwał 31 dni , teraz leci 34 dzień z takimi objawami ;/ troche mnie to nie pokoi :P

Gość iudviviuhd
Potrenuj po ciemku na bananie, aby w przyszlosci uniknac przykrosci.

Gość fffsafghjjkkjh
może to przez te upały :D

Gość fffsafghjjkkjh
umiem zakładać gumki ... tylko sam sie sobie dziwie jak ja to zrobiłem ... :p

Gość fffsafghjjkkjh
poczekamy jeszcze kilka dni :) może dzisiaj dostanie , może jutro , zobaczymy :P

Gość junn
no zaszła jak nic. :O

Gość fffsafghjjkkjh
byłem, ale nie uzyskałem żadnych odpowiedzi , Junn, ironia czy mówisz serio ?

Gość katarynka21
spokojnie napewno okres spoznia jej sie ze stresu ,w ciazy nie jest na 100 procent

Gość fffsafghjjkkjh
właśnie mam taką nadzieje :D że nie jest :P no ale nic , poczekamy :p

Gość katarynka21
spokojnie nie stresujcie sie bez sensu :) na okres wpływa wiele czynnikow nie tylko ciaza

Gość fffsafghjjkkjh
ja wiem, upał , stres , przeziębienia leki itp. wiem o tym, na razie to 2 dni spóźnienia :p

Gość katarynka21
2 dni spoznienia to nie katastrofa tylko normalna rzecz. Napewno twoja dziewczyna w ciaży nie jest .

Gość fffsafghjjkkjh
też mi sie wydaje , ale mogłem sie zastanowić przed tymi dwoma stosunkami pod rząd i przynajmniej umyć penisa albo sie wysikać :P

Gość katarynka21
oj daj spokoj ,naprawde trudno jest zajsc w ciaze. To te nerwy opuzniają okres twojej dziewczyny .

Gość fffsafghjjkkjh
wiesz, ale są różne wpadki :D , co prawda wytrysk nastąpił na zewnątrz :) bo jeszcze taka metode stosujemy, ale to że nie umyłem i penis był mokry, od poprzedniego wytrysku, a ja najpierw nakombinowałem z ta gumka :P

Gość katarynka21
moj facet tez nie raz tak kombinuje hehe , tez myslalam ze wpadlismy w tym miesiacu ,ale okazalo sie ze to wahania hormonalne , jak to was uspokoi to zróbcie bete z krwi ale według mnie nie musicie

Gość fffsafghjjkkjh
no w sumie , to był 8 i 9 dzień cyklu , owulacja jest potem, mam nadzieje że sie nic nie przesunęło :D

Gość junn
no plemniki potrafią poczekać w narządach rodnych kilka dni do owulacji więc różnie to bywa. ale najpierw musza się tam dostać.

Gość katarynka21
napewno jest ok :) wyobrażam sobie co przezywa twoja dziewczyna teraz:/ zróbcie test może to sie odstresuje i dostanie okresu, mowie to tylko po to zeby ona sie wyluzowala a nie dlatego ze jest w ciazy.

Gość fffsafghjjkkjh
no ale jeśli było coś na tej prezerwatywie, to mogło sie dostać ? tam ? i nawet po wytarciu ręką wytrzymałyby to ?

Gość bialamasajka
8 i 9 dzien cyklu to prawdopodobnie jeszcze dni płodne. Ale pewności nie ma. Najlepiej by dziewczyna zdawała sobie sprawę ze swojej płodności. Jeśli bardzo obawiacie się wpadki to może niech kupi sobie mikroskop owulacyjny np afrodyta. Będziecie wiedzieć kiedy dni płodne występują. Wtedy unikajcie współżycia

Gość fffsafghjjkkjh
płodne czy nie płodne :D ? Bo z mojej wiedzy wydaje mi sie że są to dni nie płodne, oczywiscie zależne od długości cyklu.