Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffsafghjjkkjh

Czy mogło dojść do zapłodnienia ?

Polecane posty

Gość fffsafghjjkkjh
czesć :) dzieki :), napisze ;)

Gość fffsafghjjkkjh
a właśnie jeśli będąc w majtkach troche wsadziłem penisa (który był w majtkach) w jej pochwe, i kilka razy poruszałem... ? ale potem jak wyciągnąłem to miałem mokre majtki , ale na pewno nie doszło do wytrysku ;p ... a tego preejakulatu nie mogłoby byc tak dużo żeby przesiąkł ... chyba nie ? podejrzewam że to jej sluz.

Gość junn
no nie mogę penetracja w majtkach. do zabezpieczenia używa się prezerwatyw a nie majtek. :O

Gość fffsafghjjkkjh
ale to tak było chwilowe... nawet całego nie włozyłem tylko kawałeczek potem założyłem od razu .. :)

Gość fffsafghjjkkjh
no nic, sie nie dzieje ... nie dostała jeszcze okresu...

Gość fffsafghjjkkjh
czesć , dziewczyna mówi że ma sucho w pochwie... czy to znak zbliżającego się okresu ?

Gość zabawne , bo mam podobną
sytuację. okres też ostatni raz miałam 28 marca... czekam razem :)

Gość fffsafghjjkkjh
a Czy też teraz u siebie zaobserwowałaś biały śluz ?

Gość to jaki jest sluz
ma raczej teraz mało do rzeczy. oczywiście można obserwować ale jeżeli ja przez lata nie obserwowałam tego w swoim ciele to mało mi coś to podpowie. z Twoich wcześniejszczych wpisów widzę , że jestes bardzo spanikowany i podpisujesz i naciągasz nawet te irracjonalne objawy. zrobiliście test? ja czekam.

Gość fffsafghjjkkjh
nie robiliśmy , czekamy, jak sie bedzie spóźniał 2 tygodnie to pewnie bedzie wiadome że wpadliśmy..

Gość no wtedy tez nie do konca
ja miałam kiedyś tak , że spozniał się ponad 2 tyg ale to było prawie dwa lata temu.. no nic trzeba poczekać. ja zawsze maniakalnie robiłam testy kiedy miałam podejrzenia ale tym razem sobie odpuszczę. trzeba zaczekać .. jeszcze chcociaż tydzień i wtedy zrobię pewnie. Twoja dziewczyna czuje jakieś bole w podbrzuszu ?

Gość fffsafghjjkkjh
czuje czasami , ale nie sa aż takie długie jak przed okresem np w ubiegłym tygodniu

Gość fffsafghjjkkjh
czy ubiegłej miesiączce... :)

Gość mhm ja czuję np takie zwykłe
jak przed okresem tylko no wlasnie czuje a okresu nie ma . i teraz to słabiej czuje. i tylko czasami czyli to samo. mam nadzieję , że dla nas obojga rozwiązanie nadejdzie szybko

Gość fffsafghjjkkjh
hmm ;/ oby , ale wiesz troszke mam stres :) jutro matura, a to mi nie daje spokoju ;) aj sam już nie wiem co o tym myslec... ale prawdopodobieństwo jakies chyba jest ;/

Gość o to jestes w wieku mojego
brata. nie wiem mówię Ci ja też kiedyś łapałam takie obsesje. to co opisałeś jest praktycznie niemozliwe i nie skupiaj się na tym. zobaczysz wszystko będzie okej. poza tym to były niepłodne dni. chociaz no wszystko jest mozliwe ale ja martwiłabym się wtedy gdybyś w niej skonczył

Gość fffsafghjjkkjh
ehh.. widze że ktos ma fajną zabawe... No wiesz mam nadzieje że to jest nie możliwe, ale ja mam pecha :D

Gość przestan. poczytaj trochę
na ten temat, bo to jest niezdrowe się tak przejmować. bez przesady. zresztą może to przychodzi z czasem :)

Gość fffsafghjjkkjh
taa , może trzeba wszystko przeżyć... ale kurde martwi mnie to , że sie spóźnia jej ten okres.. wiem że ostatnio było ciepło i wgl, ale kurcze... tak mi sie wydaje że to były dni niepłodne.

Gość fffsafghjjkkjh
Czy ktos jeszcze sie wypowie na temat tego białego śluzu ?

Gość 999999
postanowiłam się jakoś podpisywać. no i jak tam sytuacja u Ciebie? u mnie nic. teraz lekkie kłucie było no i jakby trochę znów zaczęło boleć

Gość fffsafghjjkkjh
no na razie nic ;/ też czekamy ;/

Gość 999999
a jaki "próg" sobie zakładacie ? 2 tyg jeszcze? .. bo ja to jeszcze przyszły tydzień. no ale cały czas się o tym myśli..

Gość fffsafghjjkkjh
nie wiem, czekamy jak na razie, moja dziewczyna nie chce robić testu.. ale chyba zaczne grać w Totka , jeśli wyjdzie z tego ciąża..

Gość wystraszona troche byłam
Hej, jakbyście chcieli żeby Was ktoś uspokoił, to powiem Wam, że w tym miesiącu spóźnił mi sie okres o 2 tygodnie. Nigdy nie mialam takich sytuacji, maksymalne wcześniejsze opóźnienia to 4-5 dni, ale zwykle dostawałam okres co do dnia... Fakt, że mialam wiecej stresu niż zazwyczaj, ale sądzę, że to przede wszystkim wina przesilenia wiosennego. Z tego co opisywaleś, szczerze wątpię, zeby była szansa na ciażę u Twojej dziewczyny. Dzieci się aż tak latwo nie robi ;P

Gość fffsafghjjkkjh
ale wiesz... jeśli sie udało .. tak to .. zaczynam grać w totka :D

Gość wystraszona troche byłam
haha, no raz nie zaszkodzi, ale jeśli by wyszła z tego ciąża, to zamiast totka lepiej kasę odkładać na pieluchy ;P Spokojna głowa, nic z tego tym razem nie będzie :)

Gość 999999
ja sobie już wkręcam. mam zachcianki , zjadłam teraz dużo białego sera . zaraz gonię po truskawki , czekolade .. iii coś na co przyjdzie ochota ;o

Gość fffsafghjjkkjh
eh.. no to nie wiem, mam nadzieje że nic z tego nie wyniknie..

Gość 999999
to dopiero tydzień spoznienia..