Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cover like Vover

W jakim wieku straciłyście swoje dziewictwo? I z kim?I czy żałujecie?

Polecane posty

Gość ale jestem paszczurem
ja mam 24 i jeszcze nie stracilam

Gość mela,,
Tym razem to znowu ja ------- nie mozesz tego zniesc ze 14-latki sie pieprza na potege a ty ciagle jestes prawiczkiem mimo ze masz juz prawie 30? :D:D:D

Gość hahahaah dobre
5 lat- zostałam zgwałcona.

Gość gość
straciłam dziewictwo w wieku 16 lat w dniu 23.07.2013 o godzinie 01:45 (zakończenie stosunku) zrobiłam to przed czyimś domkiem letniskowym na trawniku i tak trochę żałuje bo znałam chłopaka 2 tygodnie bolało jak nie wiem co, najgorzej było wejść a potem jak się już rozepchało to trochę mniej bolało jak wróciłam do domu całe krocze mnie bolało no i tak 2 dni mnie bolało, gdy siadałam,klękałam itp: dziewczyny jak bym mogła to bym zmieniła bieg wydarzeń i zrobiła bym to dopiero podczas w nocy poślubnej albo w wieku 20 lat bo nie ma po co się śpieszyć to tylko głupota.... jeżeli jednak zdecydujecie się na swój pierwszy raz dobrze to przemyślcie..... ja popełniłam błąd i nie chce żeby ktoś tak samo skończył jak ja z poczuciem winny... a i nie czytajcie takich forów jak np: bo ja przez to że czytałam fory straciłam dziewictwo... dziewczyny tu kłamią po to żeby nie były same... powodzenia i pozdrawiam

Gość upadła kobieta i nie wstała
miałam 21 lat,był to przypadkowy mezczyzna i żaluje tego do dzisiaj mimo ze był delikatny a warunki w jakich straciłam dziewictwo były komfortowe i luskusowe...żaluje tej znajmosci jak i innych i chciałabym o nich zapomniec...na co dzien nie wracam do tych wspomnien mimo ze jakiejś traumy szczegolnej nie doznałam a i nie trafiłam na psychola i zboka

Gość KaśkaMaryśka
ja w wieku 50 lat, było super

Gość gość
14 z synem znajomych rodzicow. zaluje bo byl palantem w zasadzie to nie bylo z mojej woli. byl 4 lata starszy a ja go "kochalam" i zrobilabym dla niego wszystko. seksu nie bylo ale lodziki peetingi itd. jak nie chcialam normalnego seksu to chcial anal :/ dostal stanowcze nie i wtedy mnie zostawil. historia jakich wiele. do seksu doszlo 3 lata pozniej. tez nie bylo szalu bo nie kochalam go, bylismy rok i wiedzialam ze nie chce z nim byc ale chcialam byc juz po. potem go zostawilam. ale nie mam co do tego zadnych pozytywnych ani negatywnych uczuc. pierwszy seks z milosci mialam w wieku 19 lat. nie bylo jak w harlequinie ale wspominam to baaardzo cieplo. bylam z nim prawie 5 lat i byla to moja pierwsza wielka milosc. niestety nie ostatnia

Gość gość
Ja 16 i to był mój pierwszy chłopak i nie żałuję. W dodatku był orgazm xD

Gość gość
18- orgazmu nie bylo🖐️

Gość gość
No to teraz ja :) Prawie 28 lat na karku i jeszcze dziewica i nie,nie zaluje :)

Gość gość
ja 20 lat i tez dziewica, nie zaluje, chce zrobic to z kims dla mnia waznym i z milosci

Gość gość
21dziewica jeszcze:) chcialabym juzmiecto zasoba ale czekam..chociaz brakujemi juz cierpliwosci na tego jedynego ehh

Gość gość
22 lata i brazowe oczko nie uzywane

Gość selennna
ja miałam 17 lat, z moim pierwszym chlopakien "na poważnie" po 6 mies. chodzenia. teraz jest moim męzem

Gość gość
24 - żałuję mimo, że znałam chłopaka około roku. Parą nigdy nie byliśmy... Gdyby można było cofnąć czas zrobiłabym to z moim narzeczonym...bez poczucia winy, bo wiem, że to ten jedyny :(

Gość gość
miałam jakieś 18 i pół, przdtem nawet się z nikim nie całowałam. Chłopak ze znanego w środowisku lokalnym zespołu korzystał z okazji, że laski lecą na muzyków. Niczego nie żałuję, podobnie jak koleżanki, które też padły ofiarą podrywacza, czasu nie cofniesz, co się stało już się nie "odstanie" ☺