Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama polroczniaka

pytanie do mamusiek z anglii

Polecane posty

Gość mama polroczniaka

chciałam zapytac czy chodzicie do children centre na playgrupy z dziećmi? zastanawiam się czy warto tam chodzić, jak jest u was? od jakiego wieku zaczęłyscie chodzic z dziecmi, czy z 7 miesięcznym dzieckiem już można?

Polecam :) Chodzilam juz nawet z 6 tygodniowa corka,mozna tam wiele rad otrzymac,porozmawiac z innymi mamami i mniedzy innymi wyrwac sie na troszke z domu :) Czesto informuja tam o roznyach kursach,programach dla mlodych mam ,dzieci mniejsze bawia sie w "Baby and todler playground " specjalnie wyznaczone miejsca dla malutkich dzieci z odpowiednim wyposazeniem no a mama pije herbatke i wypoczywa :)

Gość marika......
polecam, chodzilam od 4 miesiaca, mozna i wczesniej, ale moj syn mial takie kolki, ze plakal dzien i noc. teraz ma dwa lata i niania z nim chodzi, mysle, ze to dobre przygotowanie do przedszkola rowniez. synek uwielbia playgroupy, ciagnie go do dzieci, przedszkole zaczyna za kilka miesiecy.

Gość mama polroczniaka
dzieki za odpowiedzi, chyba zaczne tam chodzic, tylko ze jestem jedyną mamą polką i trochę się obawiam, nie znam angielskich piosenek dla dzieci, ale myslę że to dobry czas żeby mały zaczął ich słuchac

Gość marika......
nauczysz sie ang piosenek, ja wlasnie na playgroupach je poznalam, moj dwulatek juz sam do nich tanczy w domu i bardzo je lubi. musze mu spiewac po pracy lub wlaczamy cd. polskie tez lubi, ale nie znam tyle pol do ktorych mozna pokazywac rekami ;)

Gość bo nieszczęśliwe są
Jak najbardziej super sprawa i przynajmniej u mnie można tam spotkać bardzo wiele Polek:)