Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pranielanie

Czy zgodziłybyście się dostać pralkę w prezencie?

Polecane posty

Gość electrolux
Sorry mialo byc beko nie bemo

Gość pranielanie
nie wiem co to jest ten system wagowy w pralce i co on ma mi dać, tak na co dzień własn ie mam taki problem, że wolałabym pralke ładowana z przodu, a mam mało miejsca i czy jest sens takiej pralki ładowanej z przodu, któara byłaby taka ekstra cienka czyli ok.40 cm? widziałam takie w necie na których pisza że ma 33cm - ale czy to się nie odbija n a jakosci uzytkowania? te 5kg prania to by sie przydało

Gość sdfghjkl
To wybierz włąsnie taka ładowana od przodu ale węższą,beben w takiej pralce jest takiej wielkości ze mieści sie np 5 kg prania,a wagowo to np dobiera ilość wody do ilości włożonego prania ,niektóre dozuja tez odpowiednia ilość proszku.W takiej możesz oszczędnie wyprac nawet tylko kilka par skarpet.

Gość fdbgbgtr
a co z pralkami beko jest nie tak? bo wlasnie sie zastanawiam nad kupnem

Nie bardzo wiem o co chodzi. Kupiłam pralke za 900 zł Samsung, pierze jak każda inna by prała. Co to za różnica? Decydujecie się jakbyście twarz własną zmieniały :O

Ja dostałam pralkę z okazji ślubu od mojej chrzestnej :D Powiedziała że chce bym miała od niej pamiątkę (zresztą nie miałam pralki :D) i żebym sobie wybrała model do 3000 zł a wtedy ona kupi i przywiezie do domu dzień przed ślubem ;) I tak było :D Więc ja na Twoim miejscu bym przyjeła ten prezent,zapytała się do jakiej kwoty ma być pralka i w razie czego bym dołożyła gdyby była droższa niż gość może wydać ;)

Ja mam ARISTON naprawdę polecam! Mam ją już 8 lat - zero napraw,nadal cicha i dobrze pierze. Wtedy kosztowała prawie 2000 zł.Teraz można ją kupić spokojnie za 1200

Gość pranielanie
a ktos z was ma taka baardzo cienką pralkę? jak się sprawuje?

Gość gtrhtyht
mam candy 40cm ma chyba głebokosci -bardzo sobie jak na razie chwalę :)

Gość ja dostalam na nowe
mieszkanie zmywarke i jestem happy, wybrałam sobie model do określonej kasy co zostało przeznaczyłam na duperelki do kuchni fajny pomysł :D , a co do pralki to mam właśnie Bosha i jest super, miałam Ardo i padła po 2 latach, mam tą wąską właśnie 5 kg , świetna jest

Gość poweselna
Popieram poprzedników - ja na Twoi miejscu zapytałabym, czy mogę sama wybrać model pralki, a jeśli tak, to do jakiej ceny. Fajny prezent, jeśli akurat tego potrzebujesz, a oszczędność ogromna. Ja posiadam pralkę Bosha ładowaną od przodu, 8 kg wsadu, jestem zachwycona i to mój ulubiony sprzęt w domu ;)

Gość rybka-plum
najlepiej chyba w boscha zainwestować... dowiedz się, ile ma kosztowac pralka i poszukaj czegoś odpowiedniego np. w avansie. wybór spory, a jak na promocję trafisz to i sprzet porządny będziesz miała. osobiście też wole pralkę ładowaną od frontu, choćby z tego względu, ze mogę na niej spokojnie postawić kosz na bieliznę.