Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mow mi paniczu

w życiu nie związałbym się z kobietą która ...

Polecane posty

Gość mow mi paniczu

zaczynam cykl tekstów w ktrórych będe zwracał uwagę na grzechy polek pod wzgledem urody i higieny bo już nie mogę patrzeć na to co one robią :o w życiu nie związałbym się z kobietą która ma mokre plamy pod pachami, smierdzi potem, nosi biale bluzki gdzie widać zółte plamy od nadmiernej potliwości bleeeee :o ludzie mamy 21 wiek! istnieją specyfiki, antyperspiranty które pomagają zwalczyć potliwość, tak samo ziola naturalne które mogą sie z tym uporać, nie mowiac juz o tym że wiekszosc pocacych sie jak swinie kobiet jest po prostu tlusta bo jest zaniedbana zre w fastfoodach lub pichci jakieś ciezkie dania :o po prostu obrzydliwośc gdy widze taka... już nie wspominajac o smrodzie jaki taka wydziela to jest po prostu tragedia! jak wam nie wstyd tepe lochy Myć się codziennie uzywac antyperspirantu mieć dobrą diete nie zapuszczać się echh skzoda gadać normalnie rzygać mi sie chce jak widze niektóre dziewczyny

Gość tereferak
Panicz jak by był wychowany to by nie zauwazył zmien nik

Gość hmm hmm hmm
ale żeś temat zapuścił... to tak samo jak by kobieta nie zwiazala się z : -pijakiem -wieśniakiem -facetem ktory jest nie poradny zyciowo -bałaganiarzem -facetem który zdradza -śmierdzi -nie myje sie -ma popsute zeby -jest gruby -jest chudy bla bla bla

Gość Laluniazwrocka
To samo sie tyczy niektorych facetow. Powinno sie kazdego uczyc higieny :)

Gość mow mi paniczu
no z tym że higieny sie powinno uczyć glownie was kobiety bo od was najbardizje śmierdzi :o

faceci uważają, że nie muszą dbać o siebie. tylko my musimy zawsze być wypielęgnowane. a tymczasem to od nich najczęściej czuć potem

Gość a faceci???
Byłam dziś w centrum handlowym, co drugi facet, który przeszedł obok mnie śmierdział potem.

Gość herbatka poobiednia
Mysle ze autorowi chodzi o kobiety poniewaz sa one celem jego obserwacji jak u kazdego faceta... a tu nagle jakas torba ze spoconymi pachami...hmm nie jest to apetyczne. ale tak - to prawda faceci nie sa gorsi :)

Gość mow mi paniczu
raczysz żartować? :o ja jestem tak zadbany że moglabyś mi wylizać tyłek i byś smrodu nie poczuła :D a teraz sie popatrz na siebie skurrwiala locho :o

Gość Sikoreczka z pudełeczka
to prawda że to sie tyczy i mezczyzn i kobiet. Ale przynajmniej kobiety nie odbijajcie piłeczki w ten sposob jak gdyby was osobiscie to dotknęło bo autor stwierdził tylko fakty. Aczkolwiek Polki na tle amerykanek czy Brytyjek wyglądaja wspaniale. Te to są dopiero.. dupy jak stodoły , brzydkie wystrzępione włosy.przybdkie paznokcie.. niechlujnie ubrane, I BRUDNE zaniedbane podeszwy stóp. Ludzie po prostu powinni o siebie dbac. A z preparatami na nadpotliwosc tez jest róznie. Nie zawsze działąją. Czasami nic nie pomaga. Ale to nie znaczy by sie zaniedbywac.

ejejej, autorze, nie wyzywaj innych. może i jestes zadbany, nie wiem, ale za to jestes największym burakiem i chamem jakiego ta ziemia nosi

Gość mow mi paniczu
:)

to ty raczysz żartować paniczu- prostaku. najpierw naucz się zwracać do ludzi we właściwy sposób, a potem użyj etiaxilu na nadmierną potliwość, wypłucz mordkę eludrilem bo jest lepszy od listerine, podetrzyj tyłek perfumowaną husteczką i wypnij się to ustawi się kolejka, żeby cię w niego w kopnąć :)

Gość tereferak
Izolda Pierwsza kop potem Ja :)

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
mow mi paniczu - po takich jak ty pan na konia wchodzil :P

Gość mow mi paniczu
wybacz ale do ludzi zwracam się jak należy natomiast do zwierząt... sama widzisz :)

aha i nie zapomnij użyć dezodorantu do miejsc intymnych, żeby nam buty nie śmierdziały potem! bo ja bym nigdy nie kopnęła w tyłek faceta, który takiego dezodorantu nie używa :)

Gość oj jo joj
dojeżdżam codziennie prawie 50 km do Wawy do pracy i co? Wsiadam rano co drugi facet albo spocony i śmierdzący,albo wali od niego fajami albo już po piwku.Tak jest rano,a wieczorem? Każdy śmierdzi potem,co drugi cyka puszką od piwa w ręku i dalej śmierdzą fajami.A kobiety,owszem zdarza się spocona ale ona zamiast piwa w ręku trzyma torbę z zakupami.

nie wiedziałam, że kafe to forum dla zwierząt, zatem mów mi Kicia paniczu i pogłaszcz mnie po futrtku... mrrrrrr

Gość mow mi paniczu
ludzie ze wsi tak już mają ze smierdzą i są ogolnie gorsi :D

Gość mow mi paniczu
Kicia umyj lepiej tą spoconą dope wyplukaj ryj i przemyj pachy bo ci śmierdzi :)

Gość oj jo joj
tylko ja nie napisałam że jestem ze wsi i niestety ale częściej spotykam śmierdzących facetów

Gość mow mi paniczu
dojezdzasz rano 50km do wawy i widzisz smierdzacych facetów gdzie? w busie? :) wcale nie jesteś ze wsi tylko pewnie z miasteczko albo małej miejscowości :D

to ty paniczu jesteś ze wsi.. wiesz skąd to wiem? bo pracuje z takimi jak ty.. wiecznie zakompleksione egzemplarze, które chcą wdeptać w ziemię tych z miasta.. sporo jest tskich ale to nie reguła na szczęście.. ale gorsi nie są- chyba że ty jesteś.

Gość mow mi paniczu
w dowodzie mam wpisane jedno z największych miast w Polsce więc pudło :D