Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweeeeeeeełło

Czy samochód z rocznika 92 to stary trup?

Polecane posty

Gość Jelcz345
Zależy to od stanu technicznego.

Gość ty pojebańcu
Opel Astra z 1992 roku to chłam jak chuj:o

Gość ty pojebańcu
Ja w twoim wieku jezdziłem Syrenką, choć wątpię czy pamiętasz ttakie auto:o tez sam se na nia zarobiłem

Gość eeee zależy
dokładnie takim rocznikiem śmigam i powiem szczerze że żal wyrzucić - bo sprzedać sie nie da raczej . żadnej korozji nie zepsuł sie nigdy normalnie nie do zdarcia , mam go od 14 lat hhahahhahahah ( AX citroen)

Gość marekzegarek
za 300 zł bym kupił, ale to szrot(żeby tylko się poduczyć jeździć-potem na złom może się zwróci...) -i do tego Opel. Przy audi bym się zastanawiał, gdyż mają blachę ocynkowaną, ale opel-nieeeeeeeeeeee.Zobacz ile ma szpachli, patrz na obrys i kontury, barwę, zwróć uwagę na okolice i szczeliny przy reflektorach, podwozie, czy nie klepany z przystanku autobusowego...hahaha Jak bym był świeżym kierowcą takie autko kupił bym jedynie po dziadku,który miał go od nowości i pod warunkiem, że nie jexdził nim wnuczek.powodzenia

Gość kjiuers
w sumie to w samochodach chodzi o to by sie nie psuły .. Co z tego ze stary jesli dojedzie do celu . Wolałbym 20 letnie auto zachodnie niz 10 letniego malucha.albo 10 letniego poloneza

Gość kjiuers
ale w sumie wiele nie jezdze po drodze . Raz tylko spotkałem holowane auto i był to opel astra 1 .. Zaznaczam ze jezdze tylko rok samochodem .