Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonoruda

Znalazłam w portfelu chłopaka zdjęcia jego byłej

Polecane posty

zdjecie eks w portfelu po 6 latach?;-))) jaki sentyment?? jaka tolerancja? nie wiem jak inni/inne - ale ja nie zadaje sie i nigdy nie zdawalam z facetami ktorzy sa upltani w swoja wlasna przeszlosc, po co sobie komplikowac zycie?;-) jej zdjecie w jego portfelu ma tylko jedno wytlumaczenie i wszyscy wiemy jakie..

czy ja wiem czy trzymanie zdjec eks na scianie jest takie super?;-) to do as czyjegos postu pozywej, sa fajniejsze rzeczy moim zdaniem;-) nie mam fiola na punkcie eks - na imprezie (doisc oficjalnej sluzbowej) spotkalismy jakis czsa temu eks mojego - laske jedna z tych kt jak wchodzi do pomieszczenia to rozmowy cichna, i co? i nic. podeszla do nas a raczej do niego (mnie nie znala) pogadalismy chwilke - gatka szmatka i tyle, bezsensu jest zaprzeczanie przeszlosci - wiem ze kiedys byli razem i oki, to jest przeszloscs ale teraz budujemy zycie we dwoje - i chodzicc na kawe mozemy z tyloma ludzmi, ze minieni kochankowie chyba sie w tym kregu nie mieszcza;) as easy as it is;-)

Gość gość nununu
Ja mam zdjęcia wszystkich byłych chlopaków z czasów młodości. Miałam też setki listów, ale spaliłam jak sie przeprowadzaliśmy. Nie noszę tych zdjęć w portfelu, ale mam w szafce i w albumach. Nawet wspólnie z mężem je oglądaliśmy wiele razy. W końcu to były osoby, które kiedyś więcej lub mniej ale coś dla mnie znaczyły. Fajnie czasem popatrzeć i powspominać.

Noo, jeśli tych zdjęć na pewno nie miał wcześniej to faktycznie jest to dziwne. Jeśli nie jesteś pewna, nie wyciągaj pochopnych wniosków - może po prostu zapomniał, że je ma. A jeśli dopiero niedawno je tam wsadził, to wiesz, zdjęcia można wyrzucić z portfela, ale obrazu jakiejś osoby z czyjejś głowy - nie... Chyba czeka was poważna rozmowa, chociaż pewnie on i tak się nie przyzna, że np. tęskni za tamtą i to z nią wolałby być.

Gość gość nununu
Nie fair było spalenie przez Ciebie tych jego zdjęć, ja bym się wściekła, gdyby ktokolwiek zniszczył coś co należy do mnie.

co do zdjec - tez mam albumy pelene ludzi - pani ze szkoly ktorej nie lubilam tez na nich jest;-) jest moja wielka milosc z czasow gdy mialam 12 lat i facet ktory jako pierwszy ne serio zaproponowal mi wspolne zycie - wiadomo to wszystko jest przeszloscia. ale zarowno ten facet jak i ta pani maja taki sam status - sa jedni z wielu osob na moich zdjeciach . i tyle. "fajtforlajf Noo, jeśli tych zdjęć na pewno nie miał wcześniej to faktycznie jest to dziwne. Jeśli nie jesteś pewna, nie wyciągaj pochopnych wniosków - może po prostu zapomniał, że je ma." zapomnial??;-)) ja nie nosze w portfelu ulubionych prezerwatyw mojego eksa;-)) zdjecie w portfelu/telefonie mowi samo za siebie...

ja tak samo-to są moje zdjęcia.Moje pamiątki i bym się wkurzyła.Bo jakim prawem? ROR-nie są to tylko zdjęcia z byłym.Są tam różne fotki obecnie z facetem,mnie i jego samych a także z naszymi byłymi.Skoro byłam w Japonii i nigdy więcej tam pewnie nie pojadę to dlaczego mam spalić albo wyrzucić te fotki?Bo ktoś się dziecinnie zachowuje i ma schizy? :O