Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujna

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość czujna

Dziewczyny, szukam skutecznego gabinetu gdzie profesjonalnie, skutecznie i bezpiecznie wybielą mi zęby, najlepiej z Warszawy albo okolic. Nie zależy mi zbytnio na cenie (w granicach rozsądku oczywiście) a tylko na profesjonalizmie i wysokim poziomie usług. Możecie coś polecić?

Gość wybielałam
wybielałam w dormedzie, pod warszawą. dentysta wykonal odcik moich zębów i dopasował do tego szynę wybielającą. efekt piorunujący, a miałam straszny osad z kawy i wiadomo z papierosów :/ musisz tylko pamiętac, że najpierw trzeba wszystkie zęby wyleczyć :P

Gość czujna
I faktycznie zeszły Ci przebarwienia od papierosów? ja rzuciłam palenie, teraz chcę pozbyć się tego paskudnego osadu, żeby całkiem zapomnieć o papierosach :) próbowałam samodzielnie w domu jakimiś paskami, ale żadnego efektu to niestety nie daje :(

Gość wybielałam
no bo osad z kawy i papierosow to chyba najgorsze co moze byc, najciezej sie tego pozbyc. poskutkowało, osad i ten brzydki kolor zniknely. trzeba tez pamietac zeby dbac o zeb7y potem, by efekt sie utrzymal jak najdluzej.

Gość czujna
no dbanie to oczywista sprawa :) a jaką metoda miałaś wybielane? Bo widzialnym na stronie kliniki dormed że są dwie metody i zastanawiam się, czy obie sa tak samo skuteczne itp.

Gość wybielałam
No ja nie wiem, za bardzo jak się ta metoda nazywała... Miałam zakładaną taką szynę i nakładany chyba jakiś żel na zęby ale nie wiem dokładnie jak to się nazywało! Ale efekt by super, więc polecam zdać się na fachowców z Dormedu, oni na pewno coś doradzą, co będzie najlepsze dla Ciebie.

Gość chcęęęę
chcę wybielić ale nie jestem przekonana, podobno strasznie to osłabia, a wrecz niszczy szkliwo. czy może ktoś mi napisac co mu mówił dentysta o wybielaniu?

Gość wybielałam
Jeśli zrobi się dobrym preparatem i w sprawdzonym gabinecie to nie ma obawy, nic się nie dzieje. Na jakieś niedogodności możesz narazić się, jak zechcesz przyoszczędzić i wybierzesz jakiegoś podrzędnego specjalistę. niestety - dobra jakość ma swoją cenę.

Gość chcęęęęęę
no niby tak, ale podobno nawet kolczyk w jezyku niszczy szkliwo, o czym dentysta mi mowil. chociaz te preparaty sa jakies z fluorem, opracowane odpowiednio, a jak cenowo wyglada wybielanie w waszych salonach dentystycznych?

Gość Jagoda75
Ja skusiłam si ę na wybielanie w Hajdent koło Metra Politechnika. Minęły 4 miesiące a ja wciąż mam piękny biały uśmiech. Polecam bo warto sobie zrobić taką przyjemność.

Gość Szymyś
Coś słyszałem że Hajdent ma teraz jakąś bardzo atrakcyjna ofertę na wybielanie. Mała przyjemność na Nowy Rok.

A ile kosztuje takie wybielanie zębów? Bo ja się przymierzam do wypróbowania Idol White (http://www.vitalab.pl/288,idol-white.html). Bo nie chcę mieć super śnieżnobiałych zębów, tylko naturalne, ale jaśniejsze niż teraz. Niestety pożółkły od picia kawy :( Stosował ktoś jakieś podobne preparaty wybielające?

niestety wybielanie zębów nie jest tanie zależy też od tego, gdzie będziesz je robić no i jaką metodą. A ceny z tego co kojarzę wahają się w granicach kilkuset złotych. Ale jak ktoś chce mieć piękny i biały uśmiech na pewno lepiej jest wybielać w gabinecie, niż na własną rękę. Poza tym nie wszystkie dostępne środki są skuteczne.

Gość wybielałam
cenniki możesz znaleźć na stronie internetowej Dormedu, jak dla mnie efekt jest wart każdych pieniędzy :)

Gość doświadczona12
potwierdzam, na stronie Dormedu jest cennik i jest jak najbardziej aktualny. A jeśli chodzi o samą klinikę to moim zdaniem to najlepsze miejsce do leczenia zębów i zabiegów protetycznych w Warszawie i okolicach.

Gość klaudia_mała
jeśli chodzi o wybielanie, to pamiętajcie, żeby nie robić tego domowymi metodami. najlepsze wyjście to pójść do dobrego specjalisty, co zagwarantuje nam bezpieczny zabieg, który nie zniszczy zębów. Polecam Domred, sama korzystam z usług tej kliniki i jestem bardzo zadowolona!