Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksennnaaaaa

Czy bedac we wczesnej ciazy chodzicie na imprezy lub do pubu ze znajomymi?

Polecane posty

Gość ksennnaaaaa

Czy od samego poczatku dowiadujac sie, ze jestescie w ciazy zrezygnowalyscie z imprez lub spotkan w pubach?

NIE rezygnowalam i nie za bardzo rozumiem dlaczego kobiety mialyby z tego zrezygnowac. Oczywiscie mam tu na mysli kobiety w zdrowej ciazy, ktorym lekarz nie zalecil lezec czy takie kobiety ktore zazwyczaj chodzily do miejsc gdzie sie pali. Inaczej idac takim myslenia rozumiem ze z pracy, studiow, zakupow tez nalezalo by zrezygnowac?

Gość do kasza
kasza, co za logika-czyli jak chjodziły przed ciaza do zasmrodzonej dymem knajpy to w ciazy tez moga? wow:O

Gość ksennnaaaaa
Nie o to chodzi, zeby rezygnowac. Jednak przyznam szczerze, ze od czasu kiedy jestem w ciazy (9 tydzien) i nie moge pic alkoholu ani zapalic sobie papieroska (przed ciaza palilam tylko na imprezach), imprezy jakos przestaly mi sie podobac. Czuje sie na nich jakos dziwinie, nie potrafie sie wyluzowac

1 trymestr zazwyczaj jest masakryczny, jesli zle sie czujesz na jakis wielkich imprezach to sie nie zmuszaj. Ale staraj sie tez dla swojego samopoczucia spotykac ze znajomymi; jakas mala domowka czy 'tea party' moze poprawia ci humor bo w koncu ile mozna rzygac w samotnosci:-P