Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

czy kobiety planują dziś coś specjalnego dla facetów

Polecane posty

Gość A -bezlitosna plotkara
to nie jest żaden problem - problem to by był , gdyby tego nie było.... TO TY tak sądzisz i to TY jestes sam dlatego, ze tak sadzisz najprawdopodobniej a problem jest WYJĄTKOWO KURWA PROSTY uważasz się za lepszego od kobiet dziwi mnie szczerze mówiac, że nie bzykasz nie masz kasy? co za problem zapłacić panience której dynda twoje podejście do kobiet bo ona preferuje handel wymienny ty płacisz a ona rozładowywuje twój podstawowy problem :classic_cool:

Gość carolina free ty jesteś jednak
jebnięta jak i te popłuczyny z erotycznego lecz się durna cipo

A -bezlitosna plotkara ja nigdy nie jestem sam....chyba ze w przerwie na wypoczynek...a na dziwki nawet nie patrzę - nimi gardzę ...:classic_cool:

ja nigdy nie jestem sam....chyba ze w przerwie na wypoczynek... wow... jakos mi na to nie wygląda biorąc pod uwage to co piszesz na kafeterii

A -bezlitosna plotkara nie patrz po pozorach i nie wyciągaj za dużo wniosków :classic_cool: miłego oglądania wam życzę i zabawy po nim...

Gość do tego z buaahahhhaa
Ci z tego topiku sa POYEBANI :O🖐️

Gość do tego z buaahahhhaa
Mam na mysli dominacja/uleglosc )

nie patrz po pozorach i nie wyciągaj za dużo wniosków no to się koleś zdecyduj albo mam nie patrzec po pozorach albo mam nie analizować i nie wyciagac wniosków oksymoron ci wyszedł :P

Do revolver Miły jesteś, dziękuję:) Takie jak ja, już wyginęły jak dinozaury i mój facet mówi że jestem jedyna w swoim rodzaju:D

Gość ojojku
ojojku a czemu facet nie może obejrzeć United? W sumie to nie napisał.. pewnie nie mają w pensjonacie takiego kanału na tv gdzie by leciał.