Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varadera

Ból ucha przeszedł w ostry ból głowy, już tydzień

Polecane posty

Gość varadera

Jakieś dwa miesiące temu przewiało mi ucho, krople były jakieś, przeszło. Tydzień temu zaczęłam na nie słabiej słyszeć, miałam uczucie wbijania w nie gwoździa i przerodziło się to w ostry kłujący ból głowy przy tym uchu, który nie ustępuje i od tygodnia jest taki sam, dodatkowo ucho boli przy dotknięciu. Wiem, że większość napisze co tu jeszcze robię zamiast iśc do lekarza, nie będę wyjaśniać przyczyn po prostu nie mogłam i muszę czekać do środy. Nie mam pojęcia kiedy ból głowy jest czymś poważnym i czy przeczekac jeszcze te dwa dni czy pędzić na pogotowie.

Gość pomaranczowa gruszka
a czekaj, najwyzej starcisz słuch i tyle...nie nasz problem, nie zajmujemy sie problemami debili, ktorzy ewidentnie powinni skorzystac z pomocy lekarskiej, a tego nie robia po chuj czekasz na srode? na SOR głupia dziewucho do najblizszego szpitala!!!

Gość varadera
Czekam na środę bo dopiero wtedy będę mieć ubezpieczenie a nie mam po prostu od tygodnia skąd wziąć pieniędzy na prywatną wizytę, mam dalej tłumaczyć moją obecną sytuację materialną? Myślisz że siedziałabym sobie tak bez powodu i cieszyła się bólem głowy? Domyślam się że źle zrobiłam dlatego zastanawiałam się nad pojechaniem na pogotowie ale mama mi mówiła że gdzie na pogotowie z bólem ucha

Gość ojojku
hmmm. no nie wiem.. a wysięk masz jakis z tego ucha? i temperaturę? To jest tak, ze zapalenie opon mózgowych od ucha rozwija sie nieraz bardzo szybko, nawet w jeden dzień i jest bardzo groźne.. w razie wysokiej temperatury czy sztywnienia karku - leć na izbe natychmiast. A jak nie masz innych objawów to cięzko doradzic - moze jedż na te izbe, najwyzej cie nie przyjma Jesli sie zdecydujesz nie jechac to weź cos z ibuprofenem - zadziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie.

Gość varadera
Oprócz bólu ucha miałam katar i kaszel, teraz został mi katar a głowa mi pulsuje i kłuje jednocześnie ale tylko po tej jednej stronie głowy. Miałam iść już w piątek zapisać się do urzędu po ubezpieczenie niestety potrzebne jest świadectwo którego pieprzone paniusie w sekretariacie szkolnym nie chciały mi wydać 'bo nie są sekretarkami z wieczorówki' i mam przyjść w środę kiedy będą odpowiednie sekretarki. Myślałam że je tam pozabijam i sama sobie znajdę te dokumenty, najgorsze że to z gimnazjum tez mają i nie mam wyboru jak czekać...

Gość Shinae Otsa
Teraz dowiedziałam się, że ból głowy który mam jest wirusowy czy coś tego typu ale raczej nie spowodowany przez zapalenie opon mózgowych i będzie się po prostu utrzymywał dopóki nie wyleczę ucha ale itak trzeba się spieszyć bo zwlekanie może powodować głuchotę

Gość grzesu2
nie ma nic gorszego jak ciężki i powtarzający się ból głowy. dla mnie takim bólem jest np. migrena. jak łapie to lepiej niech nikt się nie zbliża. Na szczęście mam na nią sprawdzony sposób - Pyralgina Sprint. Działa szybko i bez problemowo radzi sobie z najgorszymi bólami głowy.

Gość gość
co za idiotyczna reklama. zadne tabletki nie dzialaja na migreny. migreny sa spowodowane ODWODNIENIEM i zatruciem organizmu i jezeli ktos zamiast sie nawadniac bedzie sie jeszcze dotruwal, to kiepsko to wrozy :o

Gość rafciu
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.