Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -facetka-

Oceńcie to proszę

Polecane posty

Gość kondzior24
facet bije dzieci ty to dopiero musisz być zakompleksiona :O Też się właśnie zastanawiam czemu tkwisz tu jak kołek skoro jesteś taka wspaniała i idealna? W zasadzie moja siostra wyszła za mąż jak miała 20 lat czyli jest z patologicznej rodziny i bez ambicji tak? Chyba mało o życiu wiesz moja droga. Czasami za mąż wychodzi się jedynie z czystej miłości - dopiero po czasie wychodzi szydło z worka kiedy odwrotu już nie ma bo właśnie dzieci, kredyty etc. Doprawdy dziwi mnie to, że takie wszechwiedzącej istocie trzeba takie rzeczy tłumaczyć.

Gość kondzior24
facet bije dzieci ty to dopiero musisz być zakompleksiona :O Też się właśnie zastanawiam czemu tkwisz tu jak kołek skoro jesteś taka wspaniała i idealna? W zasadzie moja siostra wyszła za mąż jak miała 20 lat czyli jest z patologicznej rodziny i bez ambicji tak? Chyba mało o życiu wiesz moja droga. Czasami za mąż wychodzi się jedynie z czystej miłości - dopiero po czasie wychodzi szydło z worka kiedy odwrotu już nie ma bo właśnie dzieci, kredyty etc. Doprawdy dziwi mnie to, że takie wszechwiedzącej istocie trzeba takie rzeczy tłumaczyć.

Gość nie sądzę żeby
dzieci były bite w sposób w jaki rozumieją to co poniektórzy. Wydaje mi się że autorce bardziej chodzi o zainteresowanie dziećmi, o zabawy z nimi no i cierpliwość której porąbany tatuś zdecydowanie nie ma. Poza tym wydaje mi się, że wina leży po stronie ojca - matkę powinno się wesprzeć a nie obrzucać błotem.

Gość facet bije dzieci!!!!!!!!!!!!!
Już się nie rzucaj, debilko, tylko myśl, jak chronić dzieci. Tak, bardzo musisz być wykształcona, skoro zarabiasz 1200 zł :D Patologia! :O A dzieci ci kiedyś za to podziękują, że na to pozwalałaś.

Jak wesprzeć? Popisać, że taka ona biedna, jesteśmy z nią, buziaczki i cmokaski? :O Jak się od początku źle kierowało swoim życiem, to teraz nie ma co jęczeć na forum, tylko zabrać się do roboty.

Gość no brak słów
facet bije dzieci!!! ty chyba realiów polski nie znasz hahaha ja jestem mgr inż. a od trzech miesięcy szukam pracy, wcześniej pracowała w sklepie z markową odzieżą, praca niewdzięczna i marnie płatna. Teraz żeby gdzieś się wkręcić trzeba mieć plecy, wykształcenie to nie wszystko. Obudź się.

Jakoś mieszkam w Polsce i nie mam problemów z pracą. "Trzeba mieć plecy" to wymówka dla leniuchów i pasożytów.

Gość -facetka-
Twój sposób wyrażania się o innych świadczy właśnie między innymi o Twoim dobrym wykształceniu, kulturze osobistej oraz wychowaniu wyniesionym z domu. Ja w życiu nie znając jakiejś osoby nie napisałabym o nim w ten sposób. Moje wykształcenie niech Cię nie martwi a moja przedmówczyni ma 100% racji.

Gość no brak słów
wiesz, na forum to ja też mogę zgrywać cwaniaka i pisać jakiej to nie mam pracy i ileż to nie zarabiam. znajdź sobie może inny temat bo szczerze to mnie irytujesz pomimo tego że nie mnie sprawa dotyczy ale jak widzę poziom twoich wypowiedzi to mnie poraża.

Gość no brak słów
a raczej brak tego poziomu ;)

Mam w dupie, że cię irytuję. A ty, autorko, do wyra, spać. Bo jutro trzeba będzie od rana płaszczyć się przed mężusiem o parę złotych i uchylać się, czy z lewej, czy z prawej w mordę nie dostaniesz, utrzymanko.

macie racje strasznie przepraszam za moje zachowanie, piszę to wszystko bo sama zmarnowałam życie, pracuje w cukierni na wypieku muffinek, marnie płacą, czwórka dzieci, normalnie już żyć się odechciewa :(

O, autoreczka wpadła na to, jak się podszyć 💤

Gość -facetka-
Rozumiem, że wiesz to z doświadczenia? ;) To w takim razie współczuję. Ja mam swoją kartę do naszego wspólnego konta, więc nie muszę się przed nikim płaszczyć ;) I nie wiem jak Twój mąż - o ile go masz - ale mój nigdy mnie nie uderzył. Kłania się czytanie ze zrozumieniem! ;p

Gość -facetka-
akurat w tym czasie pisałam swoją wiadomość, ale dobre :D To by wyjaśniało Twoje zachowanie ;)

Z takimi matkami to do gazu. Mam nadzieję, że zabiorą ci dzieci.

Gość nostradamus to właśnie ja
facetka nie reaguj, na głupote najlepsza jest ignorancja, nie widzisz że to dzieciak jakiś pisze?

Gość nostradamus to właśnie ja
Noxelia szkoda że ciebie do gazu nie wsadzili!

Gość -facetka-
haha :D

dobra idę spać bo rano zaś wpierdol trzeba zebrać od chopa ;]

No a co w tym dziwnego, że facet ma dość utrzymywania dorosłej baby, która tak go namawiała na ślub i dzieciaki? A potem przez 7 lat siedziała na dupie? Każdego by szlag trafił.

Gość ;mondra und pienkna
wypierdalać polaczki :D jeszcze nie wiecie że rodzina to dwóch gejów z kotem? buhahahah gardzić wami to mało - polaczki

Gość bingo 5 5 5
facet bije dzieci! dobrze zarabiasz bo pewnie jesteś prostytutką hhahahahahah :D dlatego siedzisz nocami po forach, masz akurat przerwę między jednym obciągnięciem a drugim więc żeby rozładować napięcie wypisujesz stek bzdur. żałosna jesteś. faktycznie trafił ci się etacik hahahahah do tego faktycznie nie trzeba mieć pleców tylko cipsko szerokie hahahah

Gość do Noxelia
autorka pracuje - to po pierwsze. po drugie uważam że skoro facet zdecydował się na rodzinę to jego ZASRANYM!!! obowiązkiem jest ją utrzymać. Jak jest ciężko to może zaproponować żeby żona poszła do pracy ale skoro teraz pracuje to na chuj wypomina wiecznie że tyle a tyle nie pracowała? po chuj się naśmiewa że za mało zarabia? powinien pochwalić i buziaka dać z nie podkopywać jej pewność siebie. taki facet to nie facet - to cieć i tyle.

Gość -facetka-
Noxelia - Nikt nikogo na ślub nie namawiał. To była nasza wspólna decyzja którą podjęliśmy razem. Dzieci również były zaplanowane - oboje. Kiedy dzieci były małe nie zauważałam niechęci męża do ojcostwa, teraz widzę to kiedy są troszkę większe, zwłaszcza teraz kiedy na dworzu tak pięknie i wręcz proszą go o spacer czy wyjście na rower a on wiecznie im odmawia. Ja oczywiście wychodzę z nimi każdego dnia, spacerujemy, spędzamy czas razem, ale to chłopcy, chcą też spędzać czas z tatą a tego nie mają.

Gość minister rządu
mi by było wstyd że nie radzę sobie z utrzymaniem rodziny i moja żona musi zapierdalać za jakieś psie pieniądze. a jeszcze wypominać jej że nie pracowała przez jakiś czas? dno! jak jesteś ładna i umiesz gotować to zabiorę cię do siebie :P uwielbiam dzieciaki a sam niestety nie mam. tak to już jest ja nie mam a bym chciał a taki palant ma a nie docenia ehhh