Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa66666666

Nie jestem zazdrosna o seks z dodatkowym mężczyzną.

Polecane posty

Gość anonimowa66666666

Sama lubię z dwoma, a mój facet jest bi. Moim zdaniem kobieta nie może być zazdrosna o faceta, bo nie ma tutaj elementu porównania. Mężczyzna i kobieta mają ciała z zupełnie innej bajki. To tak jak porównywać super samochód ze super motorem. Zależy od upodobań, a przecież można lubić to i to, a ani samochód nie jest przez to gorszy, ani motor. Ale jakby ustawić obok siebie dwa samochody to już da się stwierdzić, który lepszy, a który gorszy.

Gość dezodorant7
zdrada to zdrada nie ważne czy się skacze z auta na auto czy z auta na motor to chore jest i niemoralne

Gość anonimowa66666666
Nie do końca, bo kobieta jest dalej tą jedyną i niezastąpioną, a to, że jest jakiś dodatkowy facet to cóż z tego? To nawet fajniej. Przecież dziecka mu nie zrobi, więc nie ma możliwości żadnych nieprzyjemności tego typu. A i ja sama z tego korzystam w trójkącie, więc tym bardziej.

Gość dezodorant7
jak by cię kochał to by cię nie zdradzał w sumie jak ci to pasuje to ok ale się kiedyś na tym przejedziesz

Gość ja jestem bi
ale ze wskazaniem na kobiety, jakbym miala zwiazac sie z facetem to tylko biseksualnym ktory akceptowalby moje "randki" z kobietami, a ja akceptowalabym jego z mezczyznami, ale absolutnie nie z kobietami! moglby sie nawet z nimi kochac, a ja z kobietami, to nie bylaby zdrada

Gość anonimowa66666666
Kocha mnie, tyle, że mamy taki luźniejszy związek niż zwykle ludzie mają. Co innego jakby mi nie pozwalał na seks z innymi, tylko sam to robił. Ale pozwala i to jest sprawiedliwe. Ja bym nawet nie chciała tak, że ciągle do końca życia z jednym. Dopóki nie ma poza mną innej kobiety to nie mam zastrzeżeń i jest dobrze.

Gość Najważniejsze, żeby
partnerka wystarczała jako kobieta na tyle żeby nie chcieć innych kobiet. Co do mężczyzn to już inne potrzeby, innego rodzaju ciała.