Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tudilagida

O co mu moze chodzic?

Polecane posty

Gość tudilagida

Powiedzcie mi o co moze chodzic temu chlopakowi bo nie moge go rozkminić.: spotkalam sie z nim w ciagu gdzies 2 tygodni 4 razy, spodobal mi sie, ja jestem niesmiala, a on zabawny i duzo gada, kiedy jestesmy razem wydaje mi sie ze mu sie podobam, pocalowal mnie na 3 spotkaniu, nie byl jakis napalony tylko slodki, nigdy nie mowi nic zboczonego.Jak pytam co bedziemy robic to odpowiada ze co tylko chce. Problem jest z tym ze nic nie pisze, tylko: spotkamy sie? i sie umawiamy, nie ma sweet esemesow ani nie mowi mi zadnych komplementow. Ostatnio ponad tydzien sie nie odzywal i juz myslalam ze dal se spokoj ale potem dwa razy jeszcze zagadal na gg co slychac i króciutka gadka. No ale zgodzilam sie z nim spotkac 5 raz i to bylo az 3 tygodnie przerwy. Na koniec powiedział ze moze jutro do kina pojdziemy, czy znam jakis fajny film teraz graja, no ale znowu sie nie ozywa 3 dni...Nie wiem co on sobie o mnie mysli, moze zupelnie nic?

Gość Antonio de
a dotykal Cię za reke... lub gdzieś indziej...?

Gość tudilagida
za noge tylko..

Gość Antonio de
to jakies zainteresowanie jest ;) a później Cię jeszcze calowal...?

Nie zależy muna Tobie. A czasami się odzywa, bo nie ma nic lepszego na oku.

Gość tudilagida
Tylko cmok, za bardzo nie bylo kiedy!!=Ale wszyscy chlopcy mowili ze dobrze caluje

Gość andzela tabasko
haha przypomnialo mi sie cos:) w wieku 18 czy 19 lat mialam znajoma, ktora kochala sie chlopaku-no wiaodmo;) no i, cos tam miedzy nimi bylo. calowali sie i tyle. zapytal ktos-czy zmacal ja chociaz, a ona odpowiedziala,ze tak. kolega znowu zapytal-gdzie, a koelzanka mowi-po plecach;D komizm sytuacyjny, myslalam,ze padne;) wracajac do tematu, autorko,nie badz na kazde jego zawolanie. przejmij paleczke. sama mozesz zaproponowac spotkanie to raz, a dwa moze chociaz raz odmow? przeloz? nie czekaj tak na niego. moze sie domysla,ze moze robic co chce, bo jestes dyspozycyjna non stop;)

Gość tudilagida
goody ale mi sie on podoba!! Nie mam juz co sie łudzic??

Gość tudilagida
andzela tabasko - wiem o tym, robilam tak ze mi nie pasuje i proponowalam inny dzien

Gość Antonio de
a moze jest nieśmiały... kochal sie już z dziewczyną...?

Gość andzela tabasko
a podoba ci sie? moze daj sobie spokoj? albo zaproponuj spotkanie teraz ty i zadaj pytanie wprost.

wydaje mi się,że przypomina sobie o Tobie jak nie ma innego ciekawszego zajęcia

Nawet nieśmiały facet tak się nie zachowuje. Jak mu zależy, to panicznie się boi że ją urazi, że straci z nią kontakt. A on się umawia i nie dzwoni, olewa, zapomina. Nie zależy mu i nigdy nie będzie zależało.

Gość tudilagida
Antonio de jestem pewna ze tak. Ale jak ja zaproponuje spotkanie to co mozemy porobic wtedy? Mi sie wydaje ze jak chlopak proponuje to on placi, a jak nie proponuje to moze nie chce wydawac kasy?

Gość RaZR
W końcu jakiś mężczyzna a nie jakaś ciota co to sweet esemeski pisze. Jego celem jest się z tobą spotkać i fajnie się bawić, poznawać. Smsy nic nie wnoszą są tylko stratą czasu. Zresztą może ma dość nie odpisywania itp. Wiem jak to jest wdać się w gierkę smsową na początku znajomości. A to że dzwoni co tydzień to znaczy że chce być dla Ciebie wyzwaniem i nim jest.

Gość tudilagida
RaZR czyli jest jeszcze nadzieja ze mnie lubi :) W sumie z tym pytaniem z kinem to odpowiedzialam bez entuzjazmu ze nie wiem...moze pomyslal ze nie chce, ehh

Właśnie bawienie się w bycie wyzwaniem to gierki. Faceci tak nie robią. Autorko - Ty najwidoczniej słuchasz tylko rad które są korzystne dla Ciebie. Ale ok, sama się przekonasz z biegiem czasu, że on ma Cię gdzieś.

Gość Antonio de
po ile macie lat...?

Gość tudilagida
18 i 22. A myslales ze ile?