Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaasjdlkjdkldjlkfjkflg

A TERAZ MI SZYBCIUTKO RADZCIE!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ok ok, wiem że pytanie jak 13 latka mam, ale zgłupiałam dziś. BYŁAM z chłopakiem 10 lat. Zerwaliśmy jakiś czas temu, przeżyłam to strasznie, no ale trudno zdarza się. Potem umówiłam się może z 2 razy na randkę ale żadne chemi tam nie było, tylko myślałam o exie cały czas. Dziś sama, daleko od domu w wielkiej depresji świętowałam 29 urodziny. Żadnych życzeń nic od nikogo. Weszłam na portal jakiś społecznościowy, zaczęłam gadać z jakimś kolesiem i tak gadałam, gadałam... Kilka godzin. I wyszło z tego tyle, powiedziałam my że mam dziś urodziny. Umówiliśmy się 40 minut później! Jak jechałam na to spotkanie miałam w głowie 2 myśli na przemian, że nic z tego nie wyjdzie i że będę marzyła o powrocie do domu, a druga że może choć raz, choć jeden raz w moim życiu stanie się coś magicznego... I stało się! To jest facet z którym mogłabym dziś zamieszkać i zadelkarować spędzenie reszty wieczności. I teraz pytanie... mam mu napisać "dziękuję za wieczor, bla bla bla" czy poczekać aż on pierwszy się odezwie?

Gość była żona kłamcy
nie wierz deklaracjom :P

żadnych delkaracji nie było :D

AAAAAAAAHAHAHA :D SAM NAPISAŁ! JA PIERNICZE, NIE WIERZE. SPOTKAŁO MNIE - M N I E - W ŻYCIU COŚ FAJNEGO!