Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna rodrigez 26 lat....

Bojkot Euro 2012 na Ukrainie - jesteście ZA czy PRZECIW

Polecane posty

Gość anna rodrigez 26 lat....

zargumentujcie

Gość dsfsdfgsdds
Jestem za, bo ze względu na Euro wybito na Ukrainie wiele bezdomnych psów żeby gościom się pod nogami nie pałętały. Nie było by u nich Euro to by się nie stało! Są na necie filmiki nawet jak żywe jeszcze psy wrzucają do ognia, albo jak walą w nie pałkami. Za dostarczenie psa była nagroda i Ukraińcy jak to oni aż się rzucili na te biedne zwierzęta. Oczywiście jak się o tym pisało to Polskie strony cenzurowały żeby mniej osób wiedziało. Żal.

Gość To skandal, że Polska
się łączy z tymi sadystami. Już zapomniano jak to ciężarnym Polkom Ukraińcy dziecko wycinali i kota zaszywali? Jakoś o tym nie słychać. Tylko Żydzi to naród z honorem i nie pozwolili żeby ktoś zapomniał o ich krzywdzie i holokauście i ich za to podziwiam. Teraz może dostaną po latach jeszcze odszkodowania od firm produkujących wagony, którymi przewożono ich przodków. Już o to walczą w Ameryce. A co Polska wywalczyła dla rodzin Polaków, którzy umarli na Wołyniu? Nic. Próbuje się wmówić, że było minęło. Dobrze, że chociaż jedni Żydzi choć odrobinę sprawiedliwości utrzymali. Skazano zbrodniarzy, wypłacono odszkodowania. A dla Polaków od Ukraińców nic, bo faceci, którzy nami rządzą to są ludzie ulegli, którzy są gotowi się podkładać, a nie walczyć o swoich. Oni nawet będą po stronie innych żeby pokazać jacy to są zgodni.

Gość jestem przeciw
mieszaniu polityki do wszystkiego

Gość To skandal, że Polska
Niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego jak Polak chce walczyć o swoje to mu się wmawia, że to historia i trzeba zapomnieć, a kiedy Żyd robi to samo to każdy podchodzi do tego ze zrozumieniem? Bo Polacy sami sobie na to pozwolili swoim de*****wem! Nie ma zgodności w kraju co do tego, że trzeba coś z tym zrobić. Zdrajcy stają po stronie Ukraińców, a nie swoich rodaków.

Gość dfgdfgrftdgfdtfdt
Tymoszenko to ja akurat mam gdzieś, ale dobrze, że dzięki jej sprawie ktoś zrezygnuje z wyjazdu i tyle Ukraińcy nie zarobią. Ukraińcy by was zjedli jakby mogli, a wam ich szkoda.