Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Lysy przypakowany ? obalam mit

Polecane posty

wiele tutaj watkow sie przewinelo ze lysy i dopakowany jest be, zazwyczaj panie z kompleksami i nadwyzka ciala zapewne ze zlosci ze zostaly przez takich odrzucone mszcza sie i pisza ze sa obrzydliwi, co nie zmienia faktu ze niektorym faktycznie sie tacy nie podobaja no i tworzone mity przez zdechlych prawiczkow ktorzy to podszywaja sie pod kobiety tu na forum aby tylko pojechac po dobrze zbudowanych w sumie to pizdy i blizej im do kobiet :D ale do zeczy OBALAM MIT - lysy i przypakowany czy sie podoba ? OCZYWISCIE, na pewnym portalu mialem fotki z jakas tam fryzura przypakowany, ale gdy wrzucilem fotke gdzie scielem sie na lyso i przybralem wiecej masy kobiety zaczely do mnie pisac, i to nie pasztety juz po pierszych 2-3 dniach od zamieszczenia zdjecia pare chcialo sie ze mna umowic :D zainteresowanie znacznie wzroslo , wczesniej zainteresowanie tez jakies bylo ale znacznie mniejsze i mniej urodziwe zagadywaly a po zamieszczeniu nowego zdjecia gdzie jestem lysy zaczely pisac same (pierwsze) do mnie atrakcyjne panie takie co to maja o sobie wygorowane mniemanie (czyt. sukowate), no ale jak to ? przeciez nie lubicie lysych i dopakowanych brzydzicie sie takich :D jak to mozliwe ze mi atrakcyjnosc skoczyla ? upps chyba wiem, poprostu jestescie obludne i zaklamane :) jako bonus dodam ze trafily sie tez 2 dojzalsze panie 40-50 lat . dziewczyny pisaly ze znacznie lepiej mi na lyso (na lyso ? jak to przeciez lysi sa be i nie atrakcyjni :D) tak wiem zaraz poleci od grubasow i pasztetow ze pewnie same pustaki na mnie lecialy, to pieprzenie juz znamy wiec sobie darujcie :) moral - przypakowany i lysy jest znacznie atrakcyjniejszy od jakiegos przecietniaka a tym bardziej grubasa, owszem trafily sie mniej urodziwe czy troszke przy kosci ale tych ladnych i chetnych do spotkan byla znaczna przewaga, na pewno trafily sie takie dla ktorych bylem stanowczo nie atrakcyjny, bo jezeli wyrozniam sie bardziej to jestem bardziej zauwarzalny nie tylko dla tych kobiet ktorym sie podobam ale i dla tych ktore maja inny gust ale po zamieszczeniu tej fotki zainteresowanie mna znacznie wzroslo, wzroslo zainteresowanie a dziewczyny same pisaly i chcialy sie poznac, chcialy sie umawiac, a ja sobie moglem przebierac. :) mit obalony lepiej przypakowac i nawet zgolic sie na lyso czy na bardzo krotko, bo atrakcyjnosc znacznie wzrasta u tej ladnej czesci przeciwnej plci, zadne bycie chudym czy miskiem, tak samo lysiejesz, masz zakola scinasz sie na krotko czy na lyso plus silownia, roznica kolosalna. Skoro zostal przeprowadzony test z wynikiem pozytywnym ciekawe co teraz powiecie ?

Gość madders
To też zależy, czy łysina Ci pasuję, czy nie. Ja też mimo, że studiuję dosyć ciężki kierunek to nie wyobrażam sobie rezygnacji z siłowni. Z tym, że mnie do niej zainspirował serial w telewizji(,,Spartacus'') A konkretnie postać Crixusa ale nie wyobrażam sobie, żeby owy pan wyglądał lepiej bez włosów.

Gość madders
A w ogóle to co to za stronka, na której miałeś takie branie?

Gość sprobojCHocRaz
oczywiście że łysi i dopakowani mają wielkie powodzenie... sęk w tym, że ta łysina musi pasować do głowy, bo nie każdemu pasuje ale np widać jak kobiety szczają za takimi postaciami jak van dissel czy np jason straham

Gość zadbana 40stkaa
lysy, przypakowany i jeszcze zeby mial duzego.....

O Lord witaj. Moj ideal faceta to wysoki i dobrze zbudwowany i inni mi sie nie podobaja hehe.

A ja jestem łysy i wysoki, oraz przypakowany i to mocno a powodzenia nie mam....

Gość amber rain
A ja nie znoszę łysych, nigdy nie spodobał mi się łysy facet...ok, gdyby mój ukochany wyłysiał, to bym się z tym pogodziła, ale od razu brać łysego - o nieee... no ale to już kwestia gustu.

nie podoba mi się łysina, ale może znajdą się jakieś fanki tej....ekhm...fryzury :P

Gość anne marie ....
mit ... jaki mit ..?.. ja tak owego nie slyszalam .. :) a po co ci serwis randkowy - niesmialy jestes?

Gość ale ostatniego mitu -
...że mięśniaki to jednak przygłupy obalić się nie udało :D

Gość jnbg
Lysy przypakowany...lodzio miodzio :D

Gość worldofall
Wszystko zależy od gustu i od tego, czy taki wygląd pasuje do mężczyzny, bo to oczywiste, że nie wszystkim dobrze w takiej fryzurze. Ale przypakowany? Umięśniony, naturalnie - tak, ale przypakowany - nie!

tak chodzil tu taki mit, nie raz dziewki tu pisaly ze lysy nie jest atrakcyjny ze dopakowany tez nie jest atrakcyjny a dopakowany i lysy tymbardziej i ze taki kojarzy sie z bezmozgim jeti i takie tam brednie, owszem nie wszystkie tak pisaly ale znaczna wiekszosc a sie okazalo calkiem inaczej :) owszem nie mowie ze wszystkim sie taki podoba ale wyszlo ze poprostu siedza tu obludne zakompleksione dziewczyny i prawiczki ktore wypisuja takie zale i brednie, to tak jak dala by zdjecie tu ladna blondynka z duzym cycem i mocnym makijazem, wiekszosc mimo ze by ja przeleciala i naturalnie podobala by sie wypisywali by tu ze jest brzydka, ze sztuczna i blachara i nigdy by sie z taka nie umowili... czemu kozystam z takich portali ? a czemu nie :) to taka "siec" jak ktos ciekawe sie w nia zlapie i napisze do mnie czemu mial bym nie poznac takiej osoby :) nie trzeba przesiadywac caly dzien przeciez na takim portalu wieczorem mozna sobie przysiasc i zobaczyc czy ktos ciekawy odwiedzil. fakt ze nie kazdemu pasuje lysina ale jezeli ktos jest lysy i przypakuje wtedy ta lysina znacznie bardziej pasuje niz komus kto nie jest dobrze rozbudowany. pokazalem na przykladzie jak jest naprawde a nie jak opisuje tu propoganda kafe wciskajaca ludziom kity

Gość madders
Możesz wysłać linka lub podać nazwę tego portalu randkowego? No takiego Vin'a Diesel'a to rzeczywiśćie sobie z włosami nie wyobrażam ale np taki Brad Pitt wyglądałby prześmiesznie chociaż w filmie ,,Troja'' miał całkiem przyzwoitą muskulaturę. Poza tematem: Jak długo już ćwiczycie?

Gość tylko HARDCOROWY
KOKSU :classic_cool:

Łysy jestem - to już połowa sukcesu :P

ogolnie zalozylem ten temat zeby pokazac jak jest w zeczywistosci, bo pare tematow sie przewinelo o podobnej tematyce, zrobilem takie podsumowanie, stereotypy i mity: - tak dziewczyny i kobiety leca na "lysych pakerow" zwlaszcza wysokich - tak dziewczyny maja slabosc do badboyow dlatego patrz punkt wyzej - owszem lysy moze sie podobac moze miec nawet lepsze powodzenie niz z wlosami, dla tego nikt nie powinien sie zamartwiac ze lysieje tylko o siebie zadbac odpowiednio - przypakowany sie poprostu bardziej podoba niz przecietniak chuderlak czy misiek czysta natura atawizm - wysuszeni i wysocy (czytaj waga anemiczna) podobaja sie zazwyczaj dziewczynkom w gimnazjach i innym gowniarom, one gustuja w takich niemeskich wysuszonych okazach z zapadnieta klata najlepiej zeby byl jeszcze pokroju emo, z rekami jak kije od szczotki i wystajacymi biodrami czyli typowa cipa ktora pierwszy silniejszy wiatr porywa (spotkalem kilka kobiet ktore sie przyznaly ze kiedys sie im tacy podobaja a teraz wlasnie gustuja w takich dobrze zbudowanych i lysych, moze wiekszosc z tego wyrasta i dojrzewa, moze wraz z wiekiem szukaja bardziej samczych i meskich osobnikow co by czuc sie bezpiecznie i miec silne wsparcie, wszak to kobiece ze kobieta lubi poczuc sie przy mezczyznie malutka drobniutka i bezbronna) - silownia zmienia troche rysy twarzy i jej "look" dla tego ludzie cwiczacy staja sie bardziej atrakcyjnii - ci ktorzy pisza i naciskaja ze tak naprawde liczy sie wnetrze a wyglad nie jest wazny to zazwyczaj pasztety przy kosci ktore nie maja powodzenia, to prawiczki ktorzy maza by byle jaka go zechciala, szukaja odbicia siebie,dlatego mowia ze wyglad sie nie liczy tylko wnetrze i maja nadzieje ze znajda taka sama (z takimi samymi pogladami) druga polowke, pewna siebie osoba znajaca swoja wartosci i reprezentujaca cos soba nie bedzie pieprzyc takich bzdur tylko napisze jasno i prosto ze wyglad ma znaczenie i zwraca na to bardzo uwage bo to oczywista oczywistosc szuka sobie np jakiegos przystojniaka bo sama jakis poziom reprezentuje i nie boi sie przyznac. - tak dziewczyny sa obludne i zaklamane o co bys nie zapytal beda cie pocieszac i gadac cos co tak naprawde jest wbrew nie, np zakladasz temat, jestem gruby czy moze mnie jakas pokochac ? i nagle sie okazuje ze wiekszosc pan lubi grubych pisza ze tak podobaja sie tacy im, lub ze wyglad nie jest wazny, tylko skoro tak to czmu jestes kurwa sam ? hehe, napiszesz ze jestes wysuszonym zdechlakiem, i nagle wiekszosc w temacie pan pisze ze wlasnie takich anorektykow lubi, ze tacy sa najlepsi, lub standardowa gadka ze wyglad sie tak naprawde nie liczy, tylko czemu jestes sam ? a no bo kobiety w naturze maja troskliwosc mimo ze same czuja ze pisza bzdury to nie powstrzyma ich to zeby kogos pocieszyc, zeby nie sprawic przykrosci czy zeby nie pokazac ze jest sie hmm "plytkim" i tez patrzy na wyglad ? beda chcialy pomoc i podtrzymac na duchu dla tego jest taka zyciowa prawda ze dziewczyny co innego robia a co innego mowia :) na koniec dodam znajomy jest modelem i... tak brawo jest wysoki przypakowany i lysy :D

to wszystkie tu twierdzily,ze lysy z muskulatura to obrzydlistwo?Nie.Twierdzily,ze lysy muskularny z deficytem szarych komorek jest ble.Tak to widze.Naturalne,ze miesnie sa seksowne.I jasne,ze wlosy tuz przy czaszce wielu sie podobaja.Odkryl Ameryke w konserwach.yh.

jasne ze nie ale napisalem wyraznie ze W I E K S Z O S C, poczytaj stare tematy to sie przekonasz, i ja tu pisze o wygladzie i cechach fizycznych wiec nie wyjezdzaj z szarymi komurkami, bo chyba trzeba najpierw kogos poznac zeby ocenic czy ma te szare komurki a jezeli duza liczba kobiet chce takich poznac to znaczy ze tacy maja powodzenie i moga byc skonczonymi idiotami co nie oznacza ze w pierwszej czesci zainteresowania beda mieli branie