Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety kłamią

Najbardziej nienawidzę jak kobiety mi mówią, że na pewno sobie kogoś znajdę

Polecane posty

Gość kobiety kłamią

Mówią, że jestem miły, sympatyczny, uczciwy i na pewno sobie kogoś znajdę, ale dla nich nie jestem w ich typie .. to jakiś bezsens! Mnie to już dosłownie denerwuje, tyle razy to słyszałem i jakoś nikogo sobie nie znalazłem!!

Gość astronauta100
przykro to mówić ale pisza ci bo moze i jestes fajny ale nie chca cie urażic, to takie za przeporszeniem pierdol.... tylko po to zeby cie w dyploamtyczny sposob spławic, i zachowac twarz ze niby pozytywnie cię oceniają

Gość sprobojCHocRaz
sprawa jest prosta.. .nie jesteś ciachem z wygladu , a zeby cie nie urazic bo moze i faktycznie jestes mily to ci pierdolą takie glupoty.. to najwieksza obłuda kobiet, pierdolone szmaty i ich słynne "zostanmy przyjaciolmi"

wolabys za kazdym razem slyszec zes brzydki tepy i nudny? ze niedobrze im sie robi na mysl o seksie z toba? ze wstyd z toba wyjsc na miasto? :-)

Gość kobiety kłamią
Dokładnie to wolałbym usłyszeć, przynajmniej nie latałbym za taką kobietą z kwiatami i nie próbował jej przekonywać, że pasujemy do siebie. Nie traciłbym na nią więcej czasu niż jest warta!

Gość dlaczego kobieta której
nie pociągasz jest niewiele warta? jest za pewne mnóstwo kobiet na które Ty nawet nie spojrzysz, i uważasz, ze przez to jesteś niewiele warty?

Gość Samotnik3546677777
A o dziwo, ja zawsze słyszę, że jestem brzydki, że mam pochylone czoło jak małpa itp i spławiają.

Gość dziś na pomarańczowo
jak byłam młodsza też mówiłam podobne rzeczy i one były szczere. facet fajny, ale nie w moim typie, czemu miałam być chamska dla niego? później jak mi się nie podobał, mówiłam otwarcie i tutaj najczęściej następował stek wyzwisk pod moim adresem :D dlatego ostatecznie przyjęłam metodę "na faceta", czyli jak mi się ktoś nie podoba zwyczajnie ucinam znajomość bez żadnych zbędnych ceregieli. skoro panowie mogą po kilku spotkaniach olać i udawać, że się nie znamy, to ja też mogę