Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutnamagda

Fałdki na brzuchu

Polecane posty

Cześć, jestem zrozpaczona, ponieważ mam dużą otyłość. Zrobiło się ciepło, więc trzeba ubierać letnie rzeczy a ja wyglądam jak kaszalot. Mam 169 cm wzrostu a ważę 76 kg. Najbardziej nie pokojom mnie duże fałdki na brzuchu, zwisa cały tłuszcz. Strasznie to wygląda jak na 17 latkę. Dodam, że nie mam silnej woli. Ćwiczyłam ale przestałam, ponieważ nie chce mi się. Jeszcze bardzo często jadam w restauracjach i fast food. Proszę was o pomoc. Co powinnam zrobić ? Zrozpaczona ;(((((

Gość 3qwe3qwre
no coz, musisz albo zrezygnowac z fast foodow, lub( znacznie je ograniczyc), albo zaczac cwiczyc. smutne, ale prawdziwe...

Gość Boziaaaa
hm...widzę że doskonale wiesz co masz robić. Rezygnacja z fast foodów, słodyczy, białej mąki,żółtego sera i ruszać się :) inne rady nie ma. Poczatkowo możesz maszerować przed siebie, około 1h dziennie, po prostu idź szybkim krokiem gdzie popadnie przynajmniej 4, 5 razy w tyg. Jak się zastosujesz i będziesz konsekwentna to szybko zobaczysz efekty swojej pracy 🖐️

Gość czarna a ruda
nie pokojom ????

ogranicz swoje jedzenie. Nasz zoladek jest elastyczny, bardzo latwo go rozciagnac ale gorzej skurczyc. Jezeli bedziesz sila ograniczala przez pewien okres czasu ilosc jedzenia i bedziesz jadala regularnie (tzn sniadanie, drugie sniadanie,obiad, kolacja, bez podjadania miedzy posilkami i oczywiscie posilki nie oga byc duze) to zoladek powinien po czasie dostosowac sie tak ze potem nie bedziesz w stanie duzo zjesc. Nawet jesli jadasz w fast foodach i ciezko Tobie od tego odejsc zadbaj zawsze o jakas salatke do tego, a po tym rob jakis spacer. Zacznij robic brzuszki. Zacznij nawet od 15. Z czasem zaczniesz bez problemu robic 40. Kup sobie balsam i po kapieli masuj swoje cialo. I osobom ktore czesto jdaja w fast foodach czesto zalega cos w jelitach. Kup w aptece len do picia - to cie oczysci i brzuch stanie sie lzejszy. Jednak to tylko 5% tego co potrzebujesz by schudnac, reszta to chec i zapal do pracy. sorry za ewentualne bledy

moja droga.... " nie pokojom"???? poczytaj ty dziecko jakąs książke w języku polskim to bedziesz wiedziala ze powinnas byla napisac " niepokoją"