Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia123m

Seks

Polecane posty

Gość madzia123m

Witam wszystkich. Ostatnio kiedy kochałam się z mężem poczułam ból kiedy wchodził we mnie. Przy stosunku już go wsumie nie było. Co to może oznaczać?

Gość NiepraktykującyEkshibicjonista
zawsze pierwszy raz boli teraz powinno już iść coraz luźniej

Gość madzia123m
Ale ja nie jestem dziewicą ! Dziewictwo straciłam jakieś 4lata temu. Właśnie dlatego się pytam dlaczego to bolało.

Prawik 21 lat: ona przynajmniej nie daje swoich gołych zdjęć, w przeciwieństwie do Ciebie, więc nie wiem, kto tu ma bliżej do kur*y... madzia123m wiesz co, może to kwesta pozycji?

Gość madzia123m
Też o tym myślałam, ale my zawsze kochamy się w tej pozycji i nigdy nic nie bolało... :(

Gość znak zapytaniaaaaaaa
mnie tak zabolalo,jak w ciazy bylam, a nie wiedzialam:)

Gość madzia123m
W ciąży ??!!

tak. bylam w ciazy,a nie wiedzialam o tym:) czytalam keidys,ze inne laski na innych forach tez tak mialy:) zabezpieczalas sie?jest mozliwosc ciazy?

Gość madzia123m
Zawsze uważałam się za rozepchaną ale to mogło mnie boleć przez to,że oprócz penisa był we mnie jeszcze wibrator?

Gość madzia123m
PODSZYW!! No zabezpieczenie było...ale tylko prezerwatywa. Pigułek nie mogę brać. Przez jakiś czas.

Gość madzia123m
NIE PODSZYW Jedyną formą zabezpieczenia jakie stosujemy to kalendarzyk,mój nie lubi prezerwatyw a ja tabletek nie chcę brać. Dobrze,że teraz przynajmniej informują kiedy pisze podszywacz.

Gość madzia123m
To wyżej to podszyw !!!! WKURZASZ MNIE JUŻ !!

Gość madzia123m
Wiem,że często wielkość penisa ma wpływ na dyskomfort podczas seksu ale mój ma niedużego jak na Nigeryjczyka,może nie jest długi(21cm) ale w obwodzie ma 16cm,mogło to być przez to,zaznaczam,że kilka razy na początku też odczuwałam ból ale później nie było z tym problemu aż do teraz.

oj to nie musi byc ciaza:) ja tak mialam. ty mozesz miec po prostu:) nie bylo krwii, bol znikną, wiec c zym sie rzejmujesz?

Gość tak to widze
na miejscu tej pani co jej ubliżyłeś i innym co ublizasz zgłosił bym sprawe na policje ,jak nie wiesz, to ubliżenie komuś jest to przestępstwo z art. 216 paragraf 1K.K DO 1roku więzienia ,kara finansowa lub praca przymusowa tzw społeczna tak ze dobrze się zastanów młody człowieku zanim komuś ubliżysz ,a do komendy i prokuratury mam niedaleko tylko przez ulice a teraz ci powiem co by się stało gdybyś mnie tak obraził 1] zgłaszam na policje wniosek o ściganie z art 216 2]sprawę przejmuje po ustaleniu po ip jednostka policji właściwa dla miejsca przestępstwa 3]robią ci wjazd na mieszkanie i zabezpieczają komputery i nie tylko ,oczywiście ty idziesz na dołek i czekasz na decyzje prokuratora co do swojej osoby !!!!!!!!!! a więc dobrze się zastanów zanim komuś ubliżysz !!!!!!!!!od tej pory będę cię obserwował i będziesz się bał bo nawet nie masz pojęcia jak szybko moi dużo młodsi koledzy mogą ci zrobić wjazd na chatę !!!!!!!!!

Gość tak to widze
oczywiście to co napisałem tyczy się gościa -prawik 21

Gość madzia123m
prawik21 jest strasznie wkurzający Przejmuje się ponieważ nigdy nie miałam czegoś takiego. No chyba że wtedy kiedy miałam pierwszy raz.

Gość tak to widze
madzia 123 idz po prostu do lekarza może masz jakieś zmiany chorobowe czego ci oczywiscie nie zyczę moja kobitka miała podobnie potem się okazało ze miała zmniejszone i póżniejsze wydzielanie śluzu przy stosunku ,teraz jest ok.

Gość madzia123m
O nie :(( Nie nawidzę lekarzy a w szczególności ginekologów !! Ale będę musiała iść. Jeszcze zobaczę może ból przejdzie.

Gość tak to widze
lepiej idz ,mam siostre cioteczną też tak odładała leczenie bo praca bo dom itp ,a jak juz się zdecydowała iść do lekarza po 0,5 roku to się okazało ze ma nowotwór i konieczne było usunięcie macicy ,już doszła do siebie ma 44 lata została tylko z córką 20 lat ,mąż odszedł 40 lat do innej ...........i zeby to był jakiś tłumok .....nie kobieta wykształcona .bankowiec na wysokim stanowisku ,uprawiała sport, judo i pływanie zawsze myślała że jest okazem zdrowia nigdy nie chorowała a jednak.........