Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdztoboxx

pomocy to juz...

Polecane posty

Gość sprawdztoboxx

witam wszystkich mam pewien problem zwiazany z pierwszym stosunkiem i chcialbym zeby ktos mi rzeczowo odpisal na moje pytania 1. czy przed wlozeniem gumki na penisa wypadaloby go rozwinac i nadmuchac zeby zobaczyc czy jest caly? 2. czy podczas stosunku wyjmowac penisa i patrzec czy kondon jest caly? 3. czy przed wlozeniem kondona wytrzec glowke penisa od sluzu w ktorym moga byc plemniki 4. czy jest duze prawdopodobienstwo ze te plemniki w sluzie moga zaplodnic kobiete 5. jakies rady? prosze odpiszcie mi normalnie bo kazdy mial watpliwosc przed pierwszym razem

Gość fiuuuufiuuuu
1. jak go rozwiniesz to już nie założysz 2. no co Ty:) kobieta by chyba szału dostała :) 3. nie jest to konieczne. wątpię czy ktoś tak robi aczkolwiek jeśli chcesz to proszę bardzo 4. tak 5. nie denerwuj się, bądz rozluźniony a wszystko będzie idealnie :) POWODZENIA !

Gość fiuuuufiuuuu
a właśnie jeśli tak się boisz niech Twoja partnerka dla pewności sprawdzi dni płodne. wtedy zajście w ciążę jest mniej prawdopodobne ale nie niemożliwe

Gość katarzynnkaa
1. czy przed wlozeniem gumki na penisa wypadaloby go rozwinac i nadmuchac zeby zobaczyc czy jest caly? - niekoniecznie 2. czy podczas stosunku wyjmowac penisa i patrzec czy kondon jest caly? - niekoniecznie 3. czy przed wlozeniem kondona wytrzec glowke penisa od sluzu w ktorym moga byc plemniki - nie 4. czy jest duze prawdopodobienstwo ze te plemniki w sluzie moga zaplodnic kobiete - właściwie zerowe, jak słyszę to nie słyszałam ani nie czytałam o takim przypadku (a mam 38 lat, jestem kobietą, miałam wielu partnerów) 5. jakies rady? - jeśli po zauważycie że gumka pękła (naprawdę b. rzadko się zdarza, może gdy np. kobieta jest zbyt sucha albo stusunek trwa bardzo długo) - od razu jedźcie do lekarza po receptę na Postinor

Gość katarzynnkaa
Aha, i moja ostatnia wskazówka: mówi się kondoM, a nie kondoN. Pisząc i mówiąc kondoN wychodzisz na wieśniaka

Gość katarzynnkaa
* jak żyję

Gość facet z zaparciem
chlopcze, zanim jej wsadzisz to się spuscisz w gacie

Gość fiuuuufiuuuu
katarzynkaa ja mam 23lata i mnie w szkole uczona, ze w sluzie są plemniki. nie ma ich dużo ale są

Gość katarzynnkaa
To fikcja. Płyn preejakulacyjny nie zapłodni kobiety. Nikt nigdy nie słyszał realnie o takim przypadku.

Gość fiuuuufiuuuu
a ja słyszałam jak młodsza para zaszła w ciążę a później chłopak się dziwił jak to się mogło stać?? jego słowa " przecież wyciągłem chwile przed" :)

Gość katarzynnkaa
wyciągnąłem chyba? Najwidoczniej nie wyciągnął.

Gość fiuuuufiuuuu
cytowałam. najwidoczniej to zrobił i takie przypadki się zdarzają

Gość katarzynnkaa
Nie wierzę. Mam dziesiątki koleżanek, część z nich zabezpiecza się tylko przez stosunek przerywany. Żadna z nich też nie słyszała takiej bajki. Jeśli nie ma wytrysku w środku to kobieta nie zajdzie w ciążę. Ciąża może być tylko, gdy facet wyciągnie za późno.