Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resrse

czy w ogole jest sens szukac sobie faceta?

Polecane posty

Gość resrse

i zakladac rodzine? skoro i tak zdradzi?

Gość resrse
racja ale do takich dochodze wniosków czytajac to debilne forum :/ od jakiegos czasu i załuje ze je czytam , bo pewnych rzeczy bym nie wiedziala ..i nigdy bym sie nie dowiedziala bo ludzie takich rzeczy nie mowia w twarz

Gość resrse
no wiec wlasnie czy ja sama bede szczesliwa wiedzac ze facet mnie zdradza? przeciez to strasznie podkopie wlasne poczucie wartosci, dlatego pytam czy warto sie w ogole w zwiazek pakowac?

Gość gmdka
oczywiście, że jest sens szukać faceta! Tylko, żeby był bogaty i stary a wtedy trzeba poczekać aż umrze. Jeżeli nie ma starych egzemplarzy to można młodego wykończyć. Zresztą z rozwodu też zawsze coś wpadnie :P

Gość anes07
nie każdy zdradza ale zawsze jest tak że w związkach jest dobrze tylko przez jakiś czas szukasz sobie drugiej połuwki po to żeby nie być sama by kogoś kochać załorzyć sobie rodzine taką o jakiej zawsze marzyłaś i co gówno z tego on rzuca się w wir swoich prac i siedzisz sama jak palec myśle że nie warto lepiej jest samej

Gość anes07
nie ma sensu lepiej bedzie ci samej i nikt cię nie zrani

Facet! Facet! Facet! Co pomyśli? Co powie? Czy zdradzi? Zdradzi to sobie znajdziesz nowego. Zajmuj się sobą bo ty jesteś najważniejsza. Od kobiety bluszcza, każdy facet ucieknie do innej.

Gość resrse
tez nie generalizuje bo pewnie znajdzie sie procent facetow ktorym kobieta bluszcz bedzie odpowiadac ... chociaz akurat mi do takeij daleko

Gość anes07
faceci to świnie myślą tylko o sobie gdyby ich nie było świat nie był by taki ponury

Nie ma obowiazku posiadania faceta. Nie chcesz, to nie miej, albo zostac lesbijka:) I po twoim klopocie:) Ps. nie, kobieta bluszcz na dluzsza mete nie jest akceptowalna w zadnej postaci

Gość anes07
warto to inwestować w siebie a nie snuć z kimś marzenia kto potem je jednym ruchem zniszczy bo tacy właśnie jesteście

Gość resrse
dla ciebie , nie jedenemu zakompleksionemu facetowi moze to odpowiadac, wiem bo znam taki przyklad

Gość anes07
a co wy myślicie że tylko do seksu was potrzebujemy? to wy nas traktujecie jak zwierzęta do jednego

Gość anes07
seks nie jest jedyńą wartością życia a o uczuciach już nikt nie pamięta

Gość anes07
a co cie to obchodzi co ona miała jak kopcić ci się chce to są od tego agencje

Gość markins
Nie rozumiem tego pytania. No jest sens, ale zawsze najlepiej jeśli facet znajdzie się sam. Ja mam konto na http://sympatie.eu/ - w sumie tylko tak dla zabawy je założyłam, a później okazało się, że poznałam faceta, o którym marzyłam. Wszystkiego w życiu trzeba spróbować ;-)