Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvmfad;nvm

Czy pomimo tej wady mogę być sliczna, atrakcyjna?

Polecane posty

Gość kvmfad;nvm

Mam zeza ale nie nosze okularów..I pytanie mam - nawet jeżeli o siebie tak maxymalnie zadbam to bede traktowana jak reszta? Jest sens?..

Gość NiepraktykującyEkshibicjonista
oj nie :(

Gość kvmfad;nvm
aha i nie pytam dlatego że oczekuję pochwał. nie,nie. chciałabym wiedzieć jak widzicie takie osoby.tj z zezem .

Gość Torebeczkaaaa
bo masz zeza i juz... znam dziewczyne ktora gdyby nie zez byla sliczna a kazdy po prostu facet ją omija bo ma zeza to jest cos strasznego!!!!!

Gość kvmfad;nvm
bo mam zeza i już a inni mają okropne nosy,zęby,włosy i nie sądze żeby byli pozbawieni powodzenia

Gość zazenowanyzyciem
przegralas zycie

moja znajoma ma zeza,ale nosi okulary,wiec go nie widac.dopiero jak sciagnie.meza ma przystojnego,dziecko ma juz chyba rok.

Gość kvmfad;nvm
na naprawdę nie rozumie odpowiedzi typu przegrałaś życie skoro juz tak piszecie to chociaz madrze uzasadnijcie i nie,nie domagam sie pocieszenia, pytanie jak kazde inne

Gość kvmfad;nvm
no na prawdę nie rozumiem * tak miało być :P

Gość anya ryybyk
nie sluchaj wypocin kafe gowien, prawikow, kurwiarzy i 100kg pasztetow. zez nie dyskfalifikuje cie jako kobiety a tym bardziej jako czlowieka. a to czy bedziesz sliczna nie zalezy od zeza tylko od twojego zadbania ogolnego i gustu konkretnego czlowieka tj jego upodoban do rysow twarzy, sylwetki czy wzrostu kobiety.

moj maz mial zeza,ale mu zooperowali,juz ma ta naciagniete na maxa,wiecej sie nie da.czasem mu moze troche ucieka oko,ale tego nie widac.natomiast widoczny zez odstrasza niestety:( a nie mozesz sie zoperowac albo nosic okulary?

ja ci szczerze mowie,ze zeza (ale takiego naprawde widocznego) mozna porownac do braku zeba na przodzie:(

Gość kiedyś PRO teraz DNO
zes jest mega sexy jak taki zezik patrzy na fallusa i jajka:)

Gość kvmfad;nvm
tak szczerze moge wyslac Ci zdjecie i powiedzialabys czy moj jest widoczny, tak jak u Twojego meza przed operacja? ja operacji sie boje..

nie wiem jak u niego przed operacja bylo:( poznalam go juz po niej...ale mial chyba nawet 2 operacje,zeby naciagnac na maxa.idz do lekarza i sie poradz,jest nadzieja:) wszystko da sie przejsc,moja 77letnia babcia byla usuwac jaskre,to ty tez dasz rade:)

uwazam,ze jak cos da sie skorygowac,to trzeba robic.zwlaszcza,ze zez chyba nie jest zbyt zdrowy. ja mialam dziwny uklad zebow,mleczak nie zostal wypchniety przez stalego i mialam luke,wlasnie z przodu.troche przeszlam,musialam miec zabieg odsloniecia zeba (bo przez to mi trojka nie wyszla) i na sile sciaganie jej na dol aparatem.troche bolu bylo,ale na 100% bym to znowu zrobila,roznica masakryczna,nie wstydze sie usmiechac:) gdybym miala orli nos tez bym zoperowala.takie male korekty zawsze warto:)

Gość Och Wiki:)
Kochana sama mam zeza ale lekkiego w jednym oku uważam się za osobę atrakcyjna a z reszta każdy tak uważa mam męża i każdy mu zazdrości takiej kobiety:) wez się nie przejmuj:) bądź śmiała i odważna

A masz zbieżnego czy rozbieżnego?

Gość paula345678
A ja mam poparzoną rękę. Czy facet będzie mnie chciał???

Gość Torebeczkaaaa
zez jest na prawde straszny juz wolalabym miec brzydkiego dlugiego nosa czy nie miec zeba ale zez...... okropnie

ależ oczywiście że możesz. jeśli zez niewielki to sporo osób na -pierwszy rzut oka go nie zobaczy ;) a poza tym okulary mogą dodać uroku :)

Wy macie manie jakas?:) Poparzona ręka noga czy co innego zezy lysina niepełnosprawnośc jakakolwiek ten facet który ma wziasc to wezmie:)

Gość f13442
z zezem nie będziesz atrakcyjna, choćbyś się zesrała na wielką gromadę.

Może to trochę utrudnia niektórym ale nie uniemożliwia:)

ąle możesz! zadbaj o rozwój duchowy i intelektualny , zadbaj o wszelkie szczegóły i bądż sobą i bądz dobrą mądrą Dziewczyną a jak się trafi perełka chłopak , któren to doceni to nawet nie zauważy , że Ci łz\y po plecach ciekną gdy się z miłosci wzruszasz

A ja jestem zajebista laska i mam w dupie glupie komentarze:)

Gość Marass
Ja miałem lekkiego i powiem Ci, że zabieg jest darmowy i warto zrobić. To tylko naciągnięcie mięsnia, ludzie nawet nie wiedzą o co chodzi i od razu komentują. Zmiana jest duża, nie jest perfekcyjnie ale jest dużo lepiej. NFZ robi to za darmo. Cały zabieg na jedno oko to nie więcej niż poł godzinki pod narkozą. Jak cos to pytaj. Pozdro :P