Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo222

Prośba do klientek perfumerii Douglas

Polecane posty

Gość karo222

Mam wielką prośbę do bywalczyni perfumerii Douglas:) piszę pracę mgr na jej temat i prosiłabym o wypełnienie w związku z tym niedługiej ankiety:)po obronie mogę przesłać wyniki dla zainteresowanych:)Bardzo dziękuję z góry. http://kwiksurveys.com?u=Douglas

Gość nokhsaewka
Już wypełniłam

Gość karo222
Dziękuję za pomoc tym co wypełnili i tym co mam nadzieję jeszcze wypełnią:) przyda mi się to bardzo:)

Gość kami567
proszę bardzo:)

Gość dgfgfjghgj
wypelnione... szkoda tylko ze brakuje rubryki na uwagi własne..w perfumeriach tego typu obsługa zazwyczaj jest tragiczna : - ocenianie klientów po wyglądzie ( bogata jest obsluzona na tip top ,mloda dziewczyna w starym swetrze jest traktowana jak złodziejka, gówniara ktora nic nie chce kupic - a moze ta gowniara ma portfel pelen setek ? ) - ochrona traktuje kazdego jak złodzieja, Rossmann bije wszystkie drogerie na głowe, chamskie chodzenie za Tobą i patrzenie na rece - wiedza o perfumach panienek w perfumeriach jest zalosna , znają sie tylko na nowosciach i popularnych markach masowych jak CK , Chanel czy Dolcze banana lajt blu :O pozdrawiam