Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmal

cerox 2.0 czy scooter 2.0 ?

Polecane posty

Gość emmal

WItam. Proszę o poradę, bo nie mogę znaleźć potrzebnych informacji w internecie. Waham się między dwiema spacerówkami: Emmaljunga Cerox 2.0 i Emmaljunga Scooter 2.0. Szukam pilnie spacerówki, mam nadzieję już ostatniego wózka :), ale nie znalazłam informacji o maksymalnej wadze dziecka w tych wózkach, bo wiek 3+ guzik mi mówi. Wie ktoś który wózek będzie lepszy? Moja obecna spacerówka się rozsypała i zostałam bez wózka, więc sprawa jest pilna. Proszę o wypowiedzi odnośnie tylko tych dwóch wózków, ewentualnie innych firmy emmaljunga :) Z góry dziękuję!

Gość Wiecie co, nie byłoby tego
Skooter jest mniejszy i chyba lżejszy od Ceroxa, ale najlepiej porównaj oba modele wg opisów na stronie Emmaljungi, bo raczej nikt tego za ciebie nie zrobi. :)

Gość Jestem mamą dwójki dzieci
Ja mam Emmaljungę, ale Edge duo combi, czyli gondola i spacerówka. Spacerówka z tego wózka przypomina cerox i faktyczne tak jak poprzedniczka napisała cerox jest większy, ma więcej udogodnień, ale też jest cięższy. Scooter jest mniejszy, na mniejszych kołach, węższy, nie rozkłada się na płasko, więc mniej wszechstronny wózek. Ja ze swojego jestem b. zadowolona. Jeździ już drugie dziecko. Spacerówka jest super. Podobnie jak cerox ma przekładaną rączkę, co jest ogromnym udogodnieniem.