Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś123

ankieta o telefonach

Polecane posty

Gość Koleś123

ankieta tylko dla osób które mają telefon na abonament 1.w jakiej sieci masz telefon ? 2.cena miesięczna za abonament/ilość minut 3.jaki telefon i za ile w abonamencie od sieci ? 4.kiedy podpisana umowa i na ile czasu ? 5.od kiedy jesteś w obecnej sieci ? moje odpowiedzi 1.t-mobile 2.40 zł / 205 minut 3.nokia 3720 / 1 zł 4.czerwiec 2010 na 2 lata 5.od 2004 roku

Gość nołlajf i lózer
a moze byc internet? :P

Gość Koleś123
dawajcie piszcie,niedługo podpisuję nową umowę i chcę mieć rozeznanie na tym rynku.

Gość nołlajf i lózer
ja zawsze mialam plusa bo ma u mnie najlepszy zasieg, ale mialam zawsze na karte bo na abonament nie sa takie korzystne.

1: Orange 2: 114zł / 450 minut zamienne na 250 minut do Play 3: Czerwiec 2011, na 2 lata 4:Od początku istnienia, wcześniej to była Idea, a jeszcze wcześniej Centertel :)

Zapomniałem o telefonie napisać. Nokia C7 za 1zł, ale tylko do internetu, bo na co dzień używam Samsunga B2710. W abonamencie mam jeszcze 2Gb internetu i jakieś Smsy.

Gość odpowiem a tzo
1. PLAY 2. 59 zł - 400 minut do wszystkich sieci, nieograniczone połączenia w PLAY 3. Samsung Galaxy Ace (S5830) 4. Maj 2011 - Maj 2013 (2 lata) 5. Maj 2011 (Wcześniej PLUS od 2008)