Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny dymm

nie mam nic do homoseksulaistów ale nie można uznać tego

Polecane posty

Gość czarny dymm

za zachowanie naturalne, przecież to wbrew naturze. Nie możemy zapominać o tym, że przecież jesteśmy zwierzętami i jakby nie spojrzeć głównym zamysłem seksu jest prokreacja, a w przypadku homoseksualistów jest to niemożliwe. oczywiście jak pisałam wyżej nie przeszkadzają mi tacy ludzie, wszyscy ludzie powinni żyć jak chcą dopóki nie krzywdzą przy tym innych osób 🖐️

masz podobne podejscie. homoseksualiscie za duzo wymagaja z tym aby to uznac za normalne plus jeszcze te sluby i adopcje! ja uznam to za rzecz naturalna jesli np geje udowodnia mi ze potrafia sie rozmnazac w sposób naturalny tak jak to potrafi kobieta z mezczyzna:)

Gość czarny dymm
jeśli chodzi o śluby to uważam, że powinno im się na to zezwolić :) do adopcji mam mieszane podejście... nie wiadomo chyba jak to wpływa na psychikę dziecka itp.

Gość naciągaczkaaaaaaaaa
pedały won!🖐️

Gość kyleANDRO
wredne choooye won!!!

Gość kiedyś się zastnawiałem
co jest przyczyną tego, że ktoś staje się homoseksualistą

Gość mentosowy baleron
Homosie adoptuja dzieci a potem je gwalca i nagrywaja z tego filmiki

Gość czarny dymm
głupotą jest sprowadzanie związków homoseksualnych do mycia zębów 🖐️ pisząc o ślubach objęłam w tym też związki partnerskie :) a co do adopcji to się tutaj z tobą zgodzę, w Polsce takie dzieci miałby piekło na ziemi...

Gość czarny dymm
mentosowy baleron a niby w heteroseksualnych rodzinach nie ma przypadków kazirodztwa ? :O

Gość kyleANDRO
hmm myśle, że różne moga być, dla jednych to będzie wychowanie( ale to nie tworzy reguły) a u niekótrych niewiadomo skąd od zawsze mają to coś w sobie (np widac bardzo wczesnie po zainteresowaniach, dążeniach bardziej w jedną lub drugą stroną) ale to jest znacząca częśc psychiki, której nie da się "wyciąć" czy zastapić skoro nikomu sie krzywdy nie robi to po co pozbawiać siebie możliwości szczęscia

Gość kyleANDRO
mentosowy mylisz pojęcia!! homoseksualizm to nie pedofilia!!!

Gość Lesbosss
hahaha,staje homoseksualista? z tym się rodzi,aczkolwiek nie zawsze czlowiek sam przed soba potrafi sie do tego przyznac;) stac sie mozna hm...morderca,a nie homoseksualista;P

Gość euzebiuszDDDD
na serio mam wspaniałych rodziców!!!!!!!!!!!!! gdyby np homoseksualni rodzice byli takimi samymi rodzicami jak moi (mama i tata) to nie widziałbym przeszkód żeby taka para mnie adoptowała ( gdybym nie miał moich, albo im się coś stąło)

Gość kiedyś się zastnawiałem
"hahaha,staje homoseksualista? z tym się rodzi,aczkolwiek nie zawsze czlowiek sam przed soba potrafi sie do tego przyznac stac sie mozna hm...morderca,a nie homoseksualista;P" jeżeli się z tym rodzi, to przyczyna musi tkwić gdzieś w okresie prenatalnym

Gość euzebiuszDDDD
a wiecie dlaczego mam wielu znajomych i niektórzy byli wychowywani przez samotnych rodziców i to ich nie uczyniło gejam czy lebsjikami a mam znajomych z rodzin hetero i niekórzy sa gay, las to nie rodzice tworzą naszą orientacje to się po prostu obserwuje przeciez geje/ les biorą się z rodzin hetero!! są płodzeni przez hetero!