Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkson25

prezent na dzień dziecka

Polecane posty

Gość Majkson25

Hejka mam do Was pytanie . Mam 2 letnia chrześnicę i zastanawiam się co jej kupić na dzień dziecka . Wpadłam tak mi się wydaje na super pomysł, pomyślałam , że klocki będą swietną sprawą , Widziałam fajne zestawy lego duplo, które idealnie wpasują się w te małe rączki a co Wy o tym myślicie ?;)

moze hulajnoge na 3 kolkach? rowerek biegowy? zalezy od twohjego kapitalu, ale twoj pomsyl rowniez jest bardzo dobry

Gość mama małego smyka
Zależy co mała lubi i jaki masz budżet-czy mieszkają w domku czy w bloku. My mamy swój dom z ogrodem i na 2 urodziny robimy taki spory plac zabaw. Każdy się dokłada ile może,ale i tak pewnie z tysiąc nam pęknie :( ale będzie się miał gdzie bawić przez najbliższe parę lat. Do tej pory miał bujawkę i piaskownicę. Kupimy taki drewniany domek z bali ze zjeżdżalnią, drabinki, mosty, równoważnię i zjeżdżalnię dwustronną z tunelem. Będzie miał gdzie szaleć. Jak mają domek to może zjeżdżalnia-koszt koło 150-250zł w zależności od wielkości. Jak lubi zabawy w domu to klocki,zestaw kuchenny, lalkę z wózkiem. Jak jest aktywna to właśnie tak jak Toksyczna hulajnoga lub rower biegowy.

Gość mama małego smyka
A zapomniałam dodać- mój urodził się w dzień dziecka,więc ma 2 imprezy łącznie.

Gość kkl
;0

Gość Kochanelklklkl
Klocki duplo to świetny pomysł :)

Gość mamusiamamusia
też jestem za klockami. Jeżeli chodzi o legoduplo to mogę polecić nawet konkretny zestaw. Trochę tego mamy więc mogę chyba uchodzić za eksperta w tej dziedzinie. FOTOSAFARI - jest mnóstwo zwierzątek m.in. żyrafa, słonica ze słoniątkiem, lampart, hipopotam itd. Dla dziewczynki bomba.

Gość ewelina9999999
super są moje pierwsze budowle z lego duplo mają takie karty na podstawie których można budować z obrazków. Moja mała początkowo ich nie używała dopiero teraz z nich budujemy, musiała się trochę wprawić ;-)

Gość slowikowykrammmm
ja też polecam te moje pierwsze budowle z duplo. Dziewczynki powinny kształtować wyobraźnie przestrzenna i budować z obrazków. Dobrze łączyć zabawę z pożytecznym.... a to trening czyni mistrza... z geometri przestrzennej w szkole będzie wymiatać :-)

Gość Pamorka
Rower biegowy to świetny prezent dla malucha, sama jestem mamą i mojemu małemu kupiłam taki: http://www.e-inspiracje.pl/3,ROWEREK_BIEGOWY_-_TUPTUP_CITY_I3T21B,idt,6451.html Ile mu to radości sprawiło, z innych rzeczy się tak nie cieszył jak z tej.

a co powiesz na książkę? pamiętasz akcję "cała Polska czyta dzieciom"? książek jest trochę, dla 2latki myślę że bajki i opowieści będą odpowiednie:) polecę np. "Przygody Tappiego z Szepczącego Lasu" Marcina Mortki - tu więcej o książce: http://teleportujsie.pl/tappi/opis - w skrócie to opowieść o sympatycznym wikingu, pełna magii i bajkowych opowieści

Gość dannniczka
Jeszcze jest troszkę czasu, więc z pewnością mozecie poszukac fajnych prezentów również w tym sklepie internetowym http://www.mojulubionybohater.pl/ A jak widać jest w czym wybierać.

Gość Gumiskaaaaai7
Może drewniana kolejka z klockami? Dwulatka miałaby z zabawy taką kolejką dużo frajdy. Klocki są duże, więc są bezpieczne dla dzieci. Mój 2,5 letni syn uwielbia tę kolejkę. Potrafi się nią bawić godzinami. Kolorowe elementy dodatkowo zachęcają dzieci. Cena takiej kolejki też nie jest duża, więc to idealny prezent. Zobacz sobie: http://szkolnis.pl/na_prezent/1

Gość kedyw
Moim zdaniem fajnym prezentem dla dzieciaka i rozwijającym go będzie taka tarcza na rzutki http://proyasport.pl/oferta,szczegoly,87.html - niedrogie, a wciągające i nie będzie siedzieć tyle przed kompem.

Gość ty wyzejjj
jest sierpien a nie czerwiec O:D

Gość reeeeska
Zgadza sie ale np. moje dziecko, prawie codziennie ma to świeto. I zawsze nadarzy sie taka okazja zeby kupic mu fajny prezent. A że czesto zagladamy tutaj www.tmtoys.pl i zawsze coś ciekawego wybierzemy dla naszego maluszka.

Gość RCWróblik
Witam, zapraszamy do odwiedzin naszej strony internetowej www.rcwroblik.pl lub sklepów stacjonarnych Warszawa/Toruń/Bydgoszcz /Olsztyn , tu na pewno znajdziecie coś dla młodszych i starszych dzieci :)

Gość Wena31
Dla 2 letniej dziewczynki to jak najbardziej mogę doradzić klocki lub puzzle, w tym wieku warto kupować dzieciom zabawki, które rozwijają, pobudzają kreatywność. Dla dziecka w tym wieku to najlepsze by były klocki drewniane, ja moim maluchom kupuję w tylkoklocki.pl takie zabawki i zawsze dobrze się przy nich bawią, czasem mąż dotrzymuje towarzystwa w zabawie :D

Gość gość
Ja to sobie często śmigam po serwisach parentingowych szukając inspiracji właśnie na takie prezenty. Ostatnio odkryłam nowy, fajny z wieloma takimi poradami. http://www.e-szkrab.pl/nauka-i-zabawa/ chyba kupię mojej córeczce jedną z opisywanych przez nich książek ;)

Gość EwciaEwela
Kupiłam swojej córce już prezent na dzień dziecka, w tylkoklocki.pl jest dużo ładnych zabawek, klocków, puzzli, świetny sklep dla mam szukających prezentu dla dzieci, w dodatku większość tamtejszych klocków to klocki, które oprócz dobrej zabawy pobudzają kreatywność dziecka i rozwijają jego umysł.

Gość MamaNinki
Klocki są fajne, to fakt :) Moja córka ma już trochę, więc póki co nie kupujemy. Za to dostała tydzień temu na imieninki Kolorowe Kręgle z Chicco :) Ciocia jej kupiła w Biedronce, były w fajnej, promocyjnej cenie - a przyniosły dużo radości :D Od tygodnia codziennie córka się nimi bawi, układa wieże, dopasowuje kolorami te połówki kręgli, złości się, jak się jej przewracają :P Jak dla mnie fajna zabawka. Bez zbędnych światełek, hałasów, melodyjek - bardziej stawiająca na kreatywność dziecka :) http://images78.fotosik.pl/610/e1e191152baf553dmed.jpg :)

Gość Nikis
EwciaEwela o tak takie klocki są znakomite, moje dzieci chętnie się bawią a przy okazji czegoś się uczą, wolę jak bawią się klockami niż grają na komputerze :) takie kupiłam ostatnio http://tylkoklocki.pl/p/1525/3576/drewniane-klocki-matematyka-klocki-drewniane.html i o dziwo dzieciaki są nimi zainteresowane, polecam wszystkim mamą kupowanie dzieciom co jakiś czas takich klocków.

Gość gość
Wiele ciekawych pomysłów można na stronie www.kinderland24.com.pl

Gość Lukria
Nikis świetny pomysł, na pewno skorzystam i kupię dla moich pociech takie klocki :) Sklep "tylkoklocki" znam bo zdarzyło mi się kupić tam drewniane klocki dla syna, i przyznam, że mają klocki warte polecenia dziecku do zabawy.